Setari Cookie-uri

Implantul de silicon pe sani lasati, greseala facuta de multe femei!

Ridicarea sanilor se impune atunci cand exista un exces de piele care atarna sub areola mamara sau impreuna cu aceasta.

Pentru prevenirea lasarii sanilor care sunt deja ptozati si urmeaza sa fie supusi unei interventii de marire, excesul de piele din polul inferior trebuie indepartat, fapt ce determina aparitia unor cicatrici.
Avantajele sunt vizibile imediat: se castiga o forma placuta, ridicata si o consistenta ferma a sanului (daca tehnica este corecta) care se mentine si atunci cand nu se poarta sutien. Cicatricile pot fi doar in jurul areolei (daca sanii sunt doar putin lasati) sau in jurul areolei si pe polul inferior al sanului. In timp acestea devin insesizabile, ambele fiind in zona de sub decolteu, cea din zona areolei este la marginea zonei colorate iar cea de a doua dispare in cateva luni de la operatie, fiind pe partea inferioara a sanului.
Implantul de silicon pe sani lasati, greseala multor femei!

Cand sanul este "lasat" – sau ptozat, dar nu este mare si pacienta doreste si o marire de volum, se asociaza cu implant de silicon. In functie de cat este de lasat sanul, dupa ce se aplica implantul, se face ridicarea sanului doar prin manipularea interna a acestuia, fara cicatrici externe. Daca insa excesul de piele este mult prea mare este nevoie de indepartarea acestuia si cicatricile in jurul areolei si pe polul inferior devin inevitabile.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Cand se face micsorarea sanilor, gradul de reducere este variabil in functie de marimea sanilor, dar si de dorinta pacientei. Cu cat sunt mai mari, mai grei si apasa pe coloana cervicala si sutienul apasa pe umeri iar femeia ii percepe ca pe o povara. Discutia dintre medic si pacienta este pasul in urma caruia se stabileste marimea sanilor de dupa interventie.

Daca persoana este corpolenta si sanii sunt redusi mult si apoi slabeste, sanii se vor mai micsora. Daca dupa reductia lor apare o noua sarcina sau ingrasare, este posibil sa se mareasca din nou. In plus, timpul si gravitatia nu iarta nici sanii operati, asa ca peste ani se pot lasa din nou.
Iata de ce se spune ca medicina nu este o stiinta exacta si ca este supusa variabilelor din viata fiecaruia.
”, a adaugat chirurgul estetician.

Operatia de ridicare respectiv micsorare a sanilor indicata dupa nastere

Operatiile de ridicare/micsorare a sanilor se fac cel mai mai frecvent dupa o sarcina si asta pentru ca in urma nasterii corpul femeii se modifica destul de mult iar sanii sunt cei care au de suferit cel mai mult, in sensul aparitiei excesului de piele care trebuie redusa.

Citește și:

Mai rar, dar posibil, este ca interventia sa se faca inainte de sarcina, atunci cand sanii sunt prea mari, grei si dau dureri de spate, umeri, posturi vicioase si uneori creeaza complexe.

Preturi

Pretul unei interventii este in functie de complexitatea procedurii. Pentru o simpla ridicare a sanilor costul este de 2000 de euro, interventia de micsorare a sanilor si implicit ridicare este de 2200 euro iar implantul mamar asociat cu ridicare interna, fara cicatrici este de 3500 de euro, impantele folosite fiind cele bune din lume.

Implant mamar asociat cu ridicare si indepartarea excesului de piele poate ajunge si la 4000 de euro. Toate aceste preturi includ corset, internare, controale si pansamente.

Informatii oferite de chirurgul estetician Calin Dobos, www.drdoboscalin.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com
&nbs

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.