Setari Cookie-uri

Iubirea vindeca

Cum iti poti deschide drumul spre iubire?

Acestea sunt nivelele la care asteptarile incep sa erodeze relatia. Nu partenerul nostru sufera datorita asteptarilor noastre. Noi suferim. Propriile noastre asteptari pot sa submineze respectul si atractia pe care le avem pentru partener si in final conduc la sentimentul de singuratate si pierdere a iubirii. Cand asteptarile tale nu sunt indeplinite, examineaza, sa vezi daca intr-adevar ai nevoie de ele pentru a fi fericit. Elibereaza-te de asteptari si patrunde in acceptare. Lasa sa fie o supriza cand partenerul face un lucru asa cum tie iti place. Creand asteptari, nu faci decat sa aplici un sablon celorlalti si nu mai poti sa ii vezi asa cum sunt cu adevarat, nu mai poti sa vezi calitatile si maretia pe care le poarta. Mintea va compara mereu cu un portret care vine din conditionari.

Fii recunoscator pentru darurile pe care ti le ofera partenerul tau, el este un ghid extraordinar pentru tine, e acolo doar sa te ajute sa ajungi sa vezi cine esti cu adevarat. Intotdeauna a fost, intotdeauna va fi. Indiferent de modul in care actioneaza, e esential sa vezi ca de fapt ca in orice forma, el iti este de ajutor, te ajuta sa constientizezi tot ce e ascuns in tine, si te invata lectia acceptarii. Cand nu mai aveti niciun rol unul pentru celalalt drumurile voastre se vor separa in mod natural si firesc, pentru ca fiecare isi urmeaza calea individuala de redescoperire a esentei. Multumeste tuturor celor care au fost in viata ta si ti-au fost ghizi pentru aceasta calatorie. Iubeste-i pentru ca sunt fiinte ca si tine, aflate pe calea lor individuala. A fost un dar sa va intalniti si sa invatati unul de la celalalt.

Citește și:

Cu cat renunti mai mult la a avea asteptari de la ei, si te centrezi pe ceea ce ei iti ofera prin simpla lor prezenta, experimentezi bucuria de a-i avea in viata ta si dragostea poate curge in mod natural. Si dragostea vindeca.

CURAJUL

Iubirea presupune curaj. Presupune curajul de a ne depasi temerile si a ne deschide vulnerabilitatii. Daca nu ne putem deschide atunci opunem rezistenta vietii si iubirea nu poate sa ne invaluie cand ne aflam intr- o asemenea rezistenta. Nu e nimic care presupune un mai mare curaj decat iubirea. Ai curajul sa urmezi un alt drum intr-o cearta. Ai curajul sa spui te iubesc, atunci cand cineva e furios si tipa la tine.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika