Setari Cookie-uri

Iubirea vindeca

Cum iti poti deschide drumul spre iubire?

Darul iubirii si al parteneriatului este o experienta care ne ajuta sa sa gasim o intelegere mai profunda a relatiei cu noi insine, care reprezinta baza calatoriei sufletului nostru.

Sa iubesti pe altcineva deschide o fereastra catre suflet , un dar semnificativ de care avem nevoie pentru calatoria noastra ca fiinte spirituale.

Relatiile personale aduc in lumina calatoria noastra interioara. Aceasta calatorie este cea mai privata si sacra parte a vietii. Pentru a ne cunoaste pe noi insine, si a ne extinde constiinta avem nevoie sa incepem sa observam dictonomia intre lumea noastra interioara si cea exterioara.

Cu totii avem nevoie de timp sa examinam cu atentie , nevoile noastre, credintele si ranile pe care le purtam . Calea si experientele noastre sunt modul prin care noi sa intelegem adevaratele noastre dorinte profunde, cine suntem cu adevarat si incotro ne indreptam. O data ce incepem sa vedem aceste lucruri, viata noastra incepe sa se vindece la atat de multe nivele.

Citește și:

Astazi iti ofer 3 pasi simpli prin care poti sa iti deschizi drumul spre a primi iubirea si a-ti vindeca viata, la toate nivelele.

ASTEPTARILE

Relatiile sunt locul in care cautam cel mai mult iubirea. Si este locul in care apar cele mai mari provocari. Multe dintre provocari sunt ca urmare a asteptarilor. Cand partenerul nu ne indeplineste asteptarile ne aflam in fata unei situatii care e nevoie sa fie rezolvata cu blandete. Relatiile au ca fundatie increderea si respectul. Nu putem fi fericiti intr-o relatie in care nu avem incredere in partenerul nostru.

Si nu putem mentine pasiunea, jocul , atractia si iubirea intr-o relatie in care lipseste respectul. Cand asteptarile nu ne sunt indeplinite acest lucru ne erodeaza increderea sau respectul sau amandoua. In aceste momente e important sa te intrebi: Cum vreau ca partenerul meu sa reactioneze atunci cand nu-i indeplinesc asteptarile? Bineinteles ca ne dorim sa ne iubeasca oricum, sa vada maretia din noi, sa ne inteleaga si sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt si sa nu ne judece. Dragostea nu asteapta nimic intr-un final. Este inocenta, ea accepta fara citica si invinovatire. Asta nu inseamna ca acceptam abuzurile sau violarea integritatii noastre. Dar majoritatea asteptarilor care erodeaza o relatie nu sunt de aceasta magnitudine. Ne asteptam ca partenerul sa plateasca o factura si nu o face. Ne asteptam ca partenerul sa soseasca la timp si nu o face.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.