Setari Cookie-uri

4 Lucruri care iti deschid calea spre o viata magica

Ne lasam mult prea mult ghidati de principii lumesti, cand exista principii spirituale care sunt mai puternice decat orice.

Nu suntem simple fiinte umane, ci suntem fiinte spirituale care traiesc experiente umane. Dincolo de o minte si un trup, de idei si de concepte, de credintele pe care le-am primit de la toti cei cu care am interactionat de cand ne-am nascut pana astazi, suntem mai mult. Suntem adevarate comori prin care universul isi implineste misiunea spirituala.

Dincolo de tot ceea ce consideram ‘’realism’’, exista o experienta magica a vietii pe care nu o poti trai decat daca te deschizi sa crezi. Nu poti sa intri in aceasta dimensiune magica a vietii, nu poti sa incepi sa traiesti pacea, bucuria, beatitudinea, frumusetea sublime a vietii, daca nu esti gata sa renunti la cateva din bagajele de idei pe care le porti cu tine de mult.

In viata mea am trait aceasta trecere, de la realism la magie, de la complacere la incantare si astazi, sunt fericita sa iti spun cateva dintre descoperirile pe care le-am facut, despre cine sunt, despre cine suntem, despre cum e viata, atunci cand incepi sa regasesti adevarata ta esenta. Nu sunt mituri sau povesti, si nu sunt utopii, asa ca iti cer sa te deschizi si sa simti in interiorul tau ce se afla dincolo de aceste cuvinte.

Citește și:

Nu citi doar cu mintea ci ramai cu atentia spre ceea ce simti in plexul tau solar, in timp ce citesti, si deschide-te posibilitatii ca aceste lucruri sunt adevarate. Nu iti cer sa ma crezi, ci doar sa iti dai seama ca tot ceea ce ai trait, intotdeauna a fost ca urmare a perceptiei tale despre viata.

Foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.