Setari Cookie-uri

4 Lucruri care iti deschid calea spre o viata magica

Ne lasam mult prea mult ghidati de principii lumesti, cand exista principii spirituale care sunt mai puternice decat orice.

Intotdeauna ai fost iubit/a, intotdeauna ai fost vazut/a, intotdeauna ai fost in siguranta

Mintea noastra este cea care ne spune ca suntem separate de tot ceea ce exista. Mintea noastra ne spune ca trebuie sa ne ingrijoram pentru ziua de maine, si pentru viitorul nostru. Totul este doar o iluzie. Nu exist un alt timp, decat cel de acum! Nu exista o alta viata decat cea pe care o traiesti aici si acum! Daca creatorul te accepta asa cum esti, ce ai putea sa ceri mai mult? El te-a creat exact asa cum trebuie sa fii, in modul perfect si potrivit pentru ca tu sa-ti joci rolul. Suntem toti jucatori in aceasta lume, si fiecare din noi are partea lui de implinit.

Dumnezeu te iubeste asa cum esti, pentru ca esti perfecta asa cum esti in fiecare clipa. Traind cu aceasta certitudine intreaga ta lume exterioara se modifica. Nu ai nevoie sa demonstrezi nimanui nimic, nu ai nevoie sa faci ceea ce altii iti cer sa faci pentru a te simti vazuta, apreciata. Tot ceea ce ai de facut este sa traiesti viata ta, nu a altora. Asculta-te. Si daca nu te auzi, datorita zgomotului mental opreste-te, respira si apoi ramai in liniste. In acest loc te vei gasi pentru prima oara cu adevarat si vei simti cat esti de minunata, vei simti ce fiinta mareata esti, vei simti imbratisarea din interior care iti daruieste tot ceea ce ai putea sa iti doresti.

Citește și:

Esti in siguranta, intotdeauna vei fi, pentru ca inainte de nastere, in timpul vietii, si dupa moarte tu esti Una cu intreaga creatie, esti una cu iubirea, esti una cu Dumnezeu. Existenta intotdeauna are grija de tine, cand iti pleci capul pe umerii ei, cu incredere. Ea este si mama si tatal, care te protejeaza si te iubeste in fiecare clipa. Cerul si Pamantul sunt parintii tai si nu poti fi separata niciodata de acestea. Esti in acelasi timp pamantesc si sfant.

Expresia perfecta a spiritului infinit care esti se releva, atunci cand faci lucrurile cu interes si placere, incat totul ti se va parea un joc. Un joc plin de bucurie si incantare. Nu-ti pierde vremea facand lucruri care nu iti plac, conecteaza-te cu geniul din tine, si cu talentele tale si incepe sa te joci. Adevarata siguranta o vei primi atunci cand te contopesti cu acest joc, atunci cand vei lasa sa curga prin tine dumnezeirea, iubirea, pasiunea ta. Te-ai obisnuit sa spui ca e prea frumos sa fie atat de simplu, pentru ca mintii ii place sa complice lucrurile. Reintoarce-te la simplitate , la usurinta, pentru ca ea e binecuvantarea sufletului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika