Setari Cookie-uri

Coafurile de Revelion

Indiferent de locatia in care vom petrece Revelionul, parul, machiajul si tinuta trebuie sa arate perfect, doar este o noapte speciala.

Un articol de Adrian Perjovschi, hair stylist Jovsky Studio

Indiferent de locatia in care vom petrece Revelionul, parul, machiajul si tinuta trebuie sa arate perfect, doar este o noapte speciala.

Foto interior si prima pagina: coc lejer, Shutterstock

Pentru un Revelion acasa- parul poate fi intins sau semi ondulat, lejer, stralucitor, hidratat astfel este pusa in evidenta culoarea, tunsoarea si eventualele suvite sau degradeuri.

Pentru un Revelion la restaurant – putem adopta o coafura cu parul desfacut, dar pe spate pentru a nu-l flutura prin farfuriile de mancare. Trebuie evitate volumele exagerate. Dar daca tinuta este foarte eleganta se recomanda parul prins. Nu trebuie insa sa fie vorba despre cocuri finisate ci despre coafuri lejere, naturale, sexy si care sa iti puna in evidenta trasaturile si feminitatea. Poti atrage privirile mult mai repede cu un look cat mai mai simplu, curat si natural.

Citește și:

Pentru un Revelion in club – la club putem opta pentru parul desfacut pentru ca e mediu dansant, trebuie sa fii si sa te simti cat mai lejer, sa nu ai factori de stres. In cazul acesta se evita cocurile.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.