Setari Cookie-uri

Suvitele sunt din nou la moda!

Suvitele sunt din nou la moda! Fie ca ai parul blond, brunet sau saten, cateva umbre din loc in loc pot sa schimbe total look-ul.

Un material realizat de Adrian Perjovschi, hair stylist Jovsky Studio

Aproape orice femeie simte nevoia sa faca o schimbare de look, iar suvitele vin in intampinarea acestei dorinte. Nu trebuie sa fie vorba neaparat despre o schimbare radicala, pentru ca doar cateva suvite schimba sau pot oferi un look proaspat.

Foto interior si prima pagina: par in diferite culori, Shutterstock

Recomandarile Jovsky Studio:

Cu suvitele de culoare mai inchisa decat baza obtinem un look natural, iar cu cele deschise unul mai indraznet. Pe langa plusul de culoare, volum, luminozitate pe care acestea il ofera, in multe situatii pot fi de ajutor si in momentele de respiro intre vopsiri. Putem apela la acest artificiu si sa obtinem un look ingrijit si personalizat. Foarte bine se potrivesc si pentru persoanele cu alergii sau o sensibilitate a scalpului, cu suvitele cat mai aproape de scalp putem masca firele albe.

Citește și:

Trebuie sa avem mare grija la :

Cand alegem orice tip de coafura cu suvite blonde este recomandat sa se tina cont de varsta, de exemplu: nuantele de blond platinat nu se potrivesc doamnelor in varsta.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.