Setari Cookie-uri

Cunoastere de sine prin analiza matricii energo-informationale

O mare parte dintre problemele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi sunt cauzate de faptul ca nu ne cunoastem, nu ne acceptam si nu stim sa ne punem in valoare calitatile.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Mai mult decat atat, un alt factor major de conflict interior este faptul ca nu reusim sa constientizam care este rolul nostru in contextele in care ne aflam, ce ne-ar bucura sa facem si care este, practic, misiunea noastra personala in aceasta viata. Raspunsurile care ne pot ajuta in acest sens pot fi accesate foarte usor, (cu precizie chirurgicala), prin intermediul numerologiei, in cadrul unei analize a matricei energo-informationale.

Foto interior si prima pagina: Voyagerix, Shutterstock

Cel mai adesea, noi urmam traseul stabilit de societate: mergem la scoala, gasim un loc de munca, ne casatorim, intemeiem o familie, dar nu avem nici un sens clar al scopului vietii noastre. Suntem trasi in multe directii diferite, identificam compromisuri in ceea ce facem si ne simtim vinovati pentru ceea ce nu facem. Nu reusim de multe ori sa constientizam calitatile noastre unice, lucrurile care ne fac speciali si pe care doar noi le putem aduce in situatiile in care ne aflam, pentru rezultate benefice. Astfel, de multe ori trecem prin viata confuzi, fara sa stim cine suntem, ce ne dorim si ce ne-ar aduce implinire si bucurie.

Citește și:

Intr-o lume a dezechilibrului intre corp, minte si spirit, Upperself, centrul de dezvoltare personala holistica, isi face o profesiune de credinta din a oferi servicii de consiliere in dezvoltarea personala prin constientizarea de sine si potentarea evolutiei spirituale. Scopul final este acela ca fiecare sa poata avea acces la Sinele sau Interior si sa preia controlul total al propriei vieti si propriilor decizii. Unul dintrecele mai importante instrumente de lucru din cadrul centrului este analiza matricei energo-informationale, care reuseste sa ofere atat clientului, cat si terapeutului, acces la o multitudine de informatii despre persoana respectiva, plecand de la data de nastere si numele de botez. Prin intermediul acesteia, putem identifica scopul vietii si motivatiile noastre, caracterul pe care il avem, punctele forte si cele slabe, talentele naturale, limitarile noastre sau lucrurile pe care le avem de invatat si imbunatatit. Toate acestea se regasesc in amprenta noastra energetica din momentul nasterii, numita matrice energo-informationala.

Citește și:

Informatia cea mai importanta cu care venim in aceasta viata este data de Cifra de Destin, calculata prin suma cifrelor care alcatuiesc data noastra de nastere, si care, decodificata in context personalizat, ne ajuta sa identificam si sa ne cunoastem talentele native, punctele tari si aspectele noastre vulnerabile asupra carora avem de lucru. In numerogie, Cifra de Destin este cea care ne indica drumul nostru unic pe care il avem de urmat pentru a putea indeplini misiunea cu care am venit pe Pamant, in acord deplin cu sufletul nostru si cu Universul.

Cunoasterea de sine si identificarea misiunii noastre reprezinta primii pasi catre o viata plina de bucurie, armonie si impliniri. Totodata, conceptul ca fiecare persoana are o misiune de viata individuala este cheia respectului purtat celorlalti. A fi capabil sa spui “Aceasta este misiunea mea si aceea a lor” este poarta catre adevarata toleranta si respect fata de sine si fata de ceilalti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.