Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea preferata de ruj despre tine

Te-ai gandit vreodata ca alegerile tale in materie de makeup spun incredibil de multe despre felul tau de-a fi?

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Te-ai gandit vreodata ca alegerile tale in materie de makeup spun incredibil de multe despre felul tau de-a fi? Machiajul ochilor, al buzelor, chiar si folosirea blush-ului sau a pudrei autobronzante dezvaluie modul in care vrei sa te perceapa ceilalti si cum te vezi tu cand te uiti in oglinda.

Ai rujuri in nuante nude sau le preferi pe cele saturate, in nuante aprinse? Te joci cu lipglossurile transparente sau preferi culorile toamnei pe buze? Iata in ce mod te defineste culoarea rujului folosit:

1. Roz pal

Alegi intotdeauna rozul pal pentru ca stii cat de bine iti complementeaza rochia perfect croita pe corp si perlele vintage. Timpul liber il petreci in cafenele cochete cu persoanele dragi iar din trusa de machiaj nu-ti lipseste niciodata blush-ul.

Citește și:

ruj
Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock

2. Roz zmeura

Ai incredere in tine, ti-ai format un stil si nu deviezi de la el. Adori sa cauti comori in magazine vintage si nu-ti uiti niciodata perechea de ochelari supradimensionati acasa. Investesti timp si effort atat in accesorii, cat si in hairstyling.

3. Corai

Pentru tine, viata e o vacanta. Ai vrea sa-ti petreci timpul in insoritele Maldive, departe de galagia orasului. Chiar si in jungla urbana, adori sa porti rochii inflorate si fuste vaporoase, savurand cocktailuri.

4. Nude

Nu te simti mai bine nicaieri decat la… birou. Intotdeauna imbracata la patru ace, cu o servieta chic in mana si cu parul strans in coc, nu treci neobservata de colegi si sefi, deopotriva.

5. Burgund

Tu ai moda in sange. Adori salopetele military toamna precum si restaurantele de cinci stele, unde savurezi cu placere un vin rosu seara. Cand vine vorba de beauty, esti intotdeauna pusa la punct cu ultimele trenduri, preferandu-le pe cele care iti dau o nota de mister.

Citește și:

6. Ciocolata

Anotimpurile tale preferate sunt toamna si iarna. Adori sa te rasfeti cu masaje la spa, lotiuni parfumate si produse care-ti fac pielea sa straluceasca. Preferi intotdeauna sa stai incasa cu o cana de ciocolata fierbinte si o carte, decat sa petreci pana dimineata in oras.

7. Mov pruna

Esti sufletul petrecerii si cea mai optimista persoana pe care prietenii tai o cunosc. Rutina ta de beauty se complica pe zi ce trece, pentru ca adori sa pui in pratica trucurile invatate pe internet. Nu poti spune nu iesirilor cu fetele, bluzelor din matase si manichiurii perfecte.

Foto prima pagina: anburoushasu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.