Setari Cookie-uri

Zumba: noua metoda distractiva pentru o silueta de invidiat

Cuvantul care descrie cel mai bine programul de aerobic Zumba este distractie. In Columbia, zumba inseamna repede. Dar ce este de fapt Zumba ?

Povestea a inceput in Statele Unite ale Americii unde dansatorul, Beto Perez, originar din Miami, si-a unit fortele cu antreprenorii Alberto Pearlman si Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansul latino. Cu peste 2 milioane de DVD-uri vandute si 2000 de instructori pretutindeni in lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend !

Cum dansurile latino au devenit atat de indragite, datorita unor reality show-uri, persoanele in cautarea unei forme fizice perfecte isi doresc sa invete noile miscari, care pot aduce un corp de invidiat ca cel al lui Beyonce.

Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie. Zumba foloseste o fuziune de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton) creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic/fitness cu miscari in ritmuri rapide care tonifica si sculpteaza corpul.

Se utilizeaza principiile fitnessului pentru a maximiza arderea caloriilor, scaderea tesutului adipos si tonifierea totala a corpului. Ritmurile efervescente latino au eliminat “partea grea” a programului, reusind sa ii faca pe toti sa se simta bine in timpul lectiilor.

Centrul sportiv de lux Pescariu Sports & Spa este unicul centru din Romania care ofera acest program de aerobic, aducand in atentia publicului roman cel mai modern si eficient stil prin ZUMBA.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.