Setari Cookie-uri

Dragoste si frumusete: mai aprofundam?

Cum era de prevazut, articolul trecut despre dragoste si frumusete a creat niste controverse: puteti citi si voi comentariile pline de dezamagire si resentiment din partea unor cititoare care nu au inteles cum se pot face anumite afirmatii.

Atentie, si chiar asta e ceea ce vreau sa se inteleaga: nu e vorba de a inghiti sau de a “uita”, ci de o decizie deliberata de iertare. Evident ca uneori poate fi extrem de greu. Dar, poate chiar in asta se gaseste adevarata valoare, atat de necesara pentru cresterea spirituala.
Si, nu uitati, este ceva ce faceti spre binele vostru.

Unii pot sa se intrebe cum este posibila pastrarea unei atitudini pozitive, cu atatea necazuri, accidente, rautate care exista in lume, sugerand ideea ca ei sunt foarte justificati in atitudinea lor de resentiment si autocompatimire permanenta.

Ei, bine, nu vreau sa comentez ulterior, dar va las in compania acestui baietel, care poate are ceva de spus despre necazuri si atitudine pozitiva:


Mai este cineva care crede ca are “necazuri”?

Un salut,

Bruno

www.brunomedicina.com

-----

P.S.: Va cer o favoare, daca v-au placut articolele mele sau daca ati fost la un training sau la o prelegere de a mea:

Se voteaza pana pe 25 februarie pentru a alege Trainerul cel mai popular din Romania. E clar ca pentru un liber profesionist ca mine, care lucreaza pe cont propriu, e foarte greu sa concureze cu altii care sunt sprijiniti de mari corporatii; totusi, daca ma ajutati, poate am o sansa.

Asadar, daca doriti sa ma votati, aceasta este procedura:

Intrati pe pagina aceasta - click aici! Acolo faceti un cont, apoi retineti user si parola.

Apoi intrati pe pagina urmatoare - click aici! Aici va logati cu user si parola pe care le-ati ales, si un pic mai jos, apasati pe "adauga o noua recenzie" .

Acolo, apasati pe niste stelute si, daca vreti, scrieti ce v-a placut (sau ce nu v-a placut), si...iata!

Daca nu aveti timp de asta, cel putin sa imi tineti pumnii...:-)

Va multumesc anticipat,

Bruno
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2009
Echipa Kudika