Setari Cookie-uri

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti?

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti? Te-ai saturat sa traiesti aceeasi poveste de iubire?

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti? Te-ai saturat sa traiesti aceeasi poveste de iubire?

Declaratii de esec:

De ce asa putini barbati sunt la inaltime? Relatiile amoroase ce le-am avut sunt atat de dezamagitoare. Barbatii de azi nu mai sunt ca cei de alta data. Romantism. Flori. Scrisori de iubire. Luna si stelele. Barbatii sunt lipsiti de rafinament si cultura. Toti barbatii sunt la fel, o apa si-un pamant.

Am avut multi barbati, multe intalniri clandestine, multe cine luate la lumina lumanarii, nenumarate ore, nopti petrecute in patul iubirii, si tot pe atatea despartiri romantice. Si de fiecare data am luat-o de la capat cu acelasi avant in bratele urmatorului. N-am fugit de iubire fiindca am fost ranita, mintita, parasita, inselata si uitata. N-avem dreptul sa fugim de iubire. E un pacat sa te ascunzi in spatele durerii si sa nu mai deschizi usa spre inima ta fiindca el ti-a calcat sufletul in picioare si si-a batut joc de constructia iubirii tale.

Stiu, doare, e neplacut, iti lasa cicatrici in suflet si amintiri amare. Dar odata ce cresti nu mai doare... simti, percepi altfel. Acum tot ce conteaza esti tu, tu si viata ta. Cum esti? Ce traiesti?

Am o veste buna si una proasta pentru tine. Cu care vrei sa incep? Stiu...:-) Vestea buna este ca, suferinta, drama dispare in clipa in care te trezesti si-ti asumi responsabilitatea pentru viata ta personala, sociala si profesionala. Vestea proasta este ca, lipsa responsabilitatii, a autonomiei si iubirii de sine iti mentine suferinta si drama in viata.

Stapana sau Sclava? Iubire sau Drama?

Cultura individualista... ce-nseamna asta? Toata lumea vrea sa se simta bine-n pielea lui si pentru asta fiecare individ se conformeaza propriilor dorinte si preferinte. Si de abia dupa satisfacerea propriilor nevoi ne intoarcem cu fata si cu bratele spre celalalt.

Asta e iubirea?
De ce e asa greu sa intalnesti barbati potriviti?

E foarte greu sa recunosti ca alegi prost, e mai usor sa imbraci si tu vreao prejudecata des vehiculata in lumea sociala. Nu te-ai intrebat de ce atragi acelasi gen de barbat? De ce si Ion si Vasile erau agresivi si lipsiti de afectiune? De ce si al doilea sot a abuzat de tine? Si el a uitat de ziua ta? De ce toti au plecat fara sa anunte? Si el vine tarziu acasa, bea si sparge tot in casa? Iarasi te-a inselat fara permisiune si perdea? Da! Da! Da! Greu de acceptat! Da, mai bine atribui esecul unei cauze externe, decat sa recunosti ca esti atat de naiva incat alegi sa repeti aceeasi poveste la nesfarsit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.