Setari Cookie-uri

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti?

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti? Te-ai saturat sa traiesti aceeasi poveste de iubire?

Atunci de ce plangi? De ce te zbati? De ce ceri sfaturi pe care nu ai de gand sa le urmezi? Stai linistita! Nimanui nu-i pasa de cum iti traiesti tu viata. Toti sunt preocupati de existenta lor si atat. Nu construi imagini irealiste. Daca tie nu-ti pasa de tine, nimanui, niciodata n-o sa-i pese. Ahh, mila? Nu la asta ma refeream, asta nu e pentru suflete nobile.

Daca tu vrei ca un barbat sa stea cu tine din mila, asta e alegerea ta. Eu nu pot asocia mila cu iubirea, respectul si aprecierea. Din mila inseamna: ai lesinat de vreo doua ori cand a vrut sa te paraseasca, l-ai amenintat cu copii, cu politia, cu sinuciderea si alte “tehnici de seductie.” Nu castigi inima nimanui asa si nici n-o sa simti iubirea. Ce te-a facut sa-l alegi pe el? Adu-ti aminte de momentul cand l-ai cunoscut: Ce te-a atras la el? Rasul, atitudinea, te facea sa te simti frumoasa, unica-n lume? Siguranta imbratisarii lui? Sexul? Asemanarea dintre el si tata? E la fel de putin prezent ca si cineva din copilaria ta? E atent, protectiv, prezent? Du-te la inceputul povestii de dragoste si scoate la lumina ceea ce te-a facut sa-l alegi ca partener, sa-l iubesti. Ca sa poti alege trebuie sa stii ce vrei.

Ia sa vedem ce te atrage la un barbat inainte de a-l cunoaste. Zambetul. Ochi pasionati Parul negru Atentia pe care ti-o acorda? Continua tu lista.

Capcanele atractiei:

Idealizarea si Indragostirea
Filme romantice
Basme. Intalniri cu printi si printese.

Si printul tau s-a transformat in broscoi peste noapte? Nu, valul ti-a cazut de pe fata si realitatea s-a aratat exact asa cum era si la clipa intalnirii cu printul. Tu insisti: Nu-i adevarat, nu era asa la inceput! S-a schimbat! Asta e definitia idealizarii, cristalizarii, indragostirii. Cu cat ai o imagine mai grandioasa, mai perfecta despre Fat- Frumos, barbatul ideal cu atat mai greu iti va fi sa-l intalnesti. De ce? Fiindca Fat- Frumos exista doar in imaginatia ta bogata, nu pe Pamant, printre muritori. Intelegi? Lasa filmele, romanele pentru vacantele pe care le vei petrece cu el, printul de pe Pamant. Ne-am inteles?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.