Setari Cookie-uri

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti?

Cum sa nu mai atragi barbati nepotriviti? Te-ai saturat sa traiesti aceeasi poveste de iubire?

Jean Claude Kaufmann ne spune ca Fat- Frumos este o schema arhaica a dragostei inca prezenta in societatile actuale. Acest model inradacinat in inconstientul colectiv feminin, genereaza la femei o atitudine exagerat de pasiva de asteptare a marii iubiri. Si ce faci? Astepti sa apara printul pe calul alb? Wow! Asteapta! Vezi sa nu-ti ratezi sansa de a trai cu adevarat o poveste reala. Deschide bine ochii la intalnirea cu el, pastreaza-ti luciditatea, vezi cum e el, nu cum ti-l imaginezi. Atitudinea asta nu face decat sa te tina departe de esecuri repetate. Chiar daca nu e prea romantic sa pui intrebari, invata sa vorbesti inteligent cand e necesar, vezi ce planuri are, asta daca nu vrei sa te trezesti dupa prima noapte de amor nebun parasita.

Test de fidelitate inainte de toate

Chiar daca suna urat, cred ca te intereseaza cu cine ai de gand sa te culci, mai ales ca tu nu vrei doar atat. Inconstientul tau are atatea planuri pentru el, incat e chiar vital sa te asiguri ca printul nu e deghizat. Asa cum barbatilor in pat le place sa stie de la tine ce si cum vrei sa fii iubita, asa si tie iti place sa stii ce fel de barbat ai alaturi, ca sa poti stii ce fel de relatie legi si cata energie consumi. Ca daca e doar pentru o noapte, unele mai bine citesc o carte.. Iar altele, care fug de angajament, mai bine folosesc o jucarie, decat sa nu mai scape de pretendent. Nu toate vor la altar, unele vor doar sex si orgasme. Simplu.

Important este sa stii ce vrei. Stii ce vrei de la un barbat? Ce inseamna pentru tine o relatie? Ce inseamna pentru tine o familie? Iti sugerez sa-ti faci un caiet al relatiei tale, acum, ca esti sau nu esti intr-o relatie. Da-i drumul! Elibereaza informatiile ce le-ai pastrat de atata amar de vreme in inconstient si mediteaza la ele. Vei descoperi lucruri esentiale pentru viitorul relatiilor tale. Intrebari care iti pot fi de folos: Cum vrei sa fii iubita? Ce inseamna o relatie pentru tine? Ce asteptari ai de la el? Ce esti dispusa sa oferi in schimb?

Aud mesaje de genul: I-am dat totul si el si-a batut joc de mine! Atunci imi vine sa te-ntreb? Ce-nseamna totul pentru tine? Si ea raspunde: Totul, pe mine! Si-atunci ma-ntreb, el de asta avea nevoie? Asa cum tu ai nevoie de el, de prezenta, atentia, iubirea si grija lui, se prea poate ca si el sa aiba nevoie de mai mult decat de prezenta ta fizica. Intelegi? Sau: I-am pus totul pe tava si a plecat! Am renuntat la mine pentru el, la scoala, la prieteni si familie si am plecat cu el in lume, dupa un an s-a schimbat si a inceput sa iasa cu altele fara sa-i pese de mine si durerea mea. Da!! Strategia asta nu-ti asigura iubirea pe viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.