Setari Cookie-uri

Meriti un nou inceput!

Un nou an, un nou inceput! Bine ai venit 2010!!

Un nou an, un nou inceput!
Bine ai venit 2010!!

Ce ti-ai propus anul acesta?
Ce dorinte ti-ai pus la trecerea dintre ani?
Ai inceput un capitol nou?
Care sunt visurile tale cele mai indraznete?
La ce ai renuntat, ce ai pastrat?


Pe mine m-a prins anul nou cu caietul visurilor in brate, am 100 de obiective de atins, mi-am tapitat casa cu imagini, poze, citate motivationale, vizualizarea e foarte importanta, pe langa credinta si munca. Degeaba visezi daca nu implementezi si lucrezi la visurile tale. Noi suntem arhitectii propriei vieti! Si daca vrei sa cresti, sa-ti largesti campul constiintei e nevoie sa muncesti, sa lupti, sa crezi, sa visezi!

In viata ai exact atat cat iti oferi, cat crezi ca meriti si nimic mai mult. Stai prost la capitolul incredere, pretuire si iubire de sine? Ai incurcat-o! Daca tu nu crezi ca meriti ce-i mai bun de la viata, nimeni nu va crede altceva. Ce traim este raspunsul imaginii ce o avem despre noi, mesajului ce-l trimitem in lume.

Degeaba te plangi de el, de societate, de lume... tu esti responsabila pentru ce ai atras in viata ta. Seduci sau respingi? Iubesti sau suferi? Succes sau esec?

Ce vrei de la barbat?
Ce vrei de la munca ta?
Ce vrei de la viata ta?
Ce vrei de fapt?


Draga mea, stiu ca barbatii din viata ta te-au ranit, stiu ca societatea nu valorifica potentialul uman, ca viata e nedreapta. Si mai stiu ca cei dragi nu te apreciaza pentru ceea ce esti si nu te sustin cand ti-e mai greu. Si-ai ajuns sa te zbati ca un peste pe mal, si sa nu vezi ca malul e atat de aproape si ca locul tau e in apa, in mediul tau natural, langa ceilalti.

Am o poveste pentru tine ca sa facem si mai multa lumina in credintele si alegerile tale.

Ana este o femeie in varsta de 50 de ani. Este o perfectionista. Si vorbeste cam asa: trebuie sa muncesti mult, trebuie sa mananci sanatos, trebuie sa razi cand iti vine sa plangi, trebuie sa faci ordine, mintea ei creeaza in permanenta, e hiperactiva.
Ana doarme putin, gandurile n-o lasa si nu se relaxeaza niciodata, fiind o pierdere de vreme. Daca ne intoarcem in timp, vedem un copil care a fost invatat sa munceasca sub atentia mamei care a incurajat-o, dupa cum urmeaza: Nu vei fi niciodata buna de nimic! N-o sa faci nimic din viata ta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.