Setari Cookie-uri

Meriti un nou inceput!

Un nou an, un nou inceput! Bine ai venit 2010!!

Acum, te invit sa te intorci in timp si sa privesti la un moment din viata ta in care te-ai simtit plina de viata, de energie, de putere, entuziasta si implicata, cand nu-ti pasa de neajunsuri, de limitari, de conditionari. Erai libera si puternica si aveai ceva de zis. Erai absolut vie!!!

Unde erai?
Ce faceai?
Cine era langa tine?
Ce nevoi avea lumea?
Care era impactul tau asupra lumii?

Ajuta-te de imaginatie, inchide ochii, aseaza-te confortabil, relaxeaza-te cu fiecare inspiratie si expiratie si numara de la 50 la 1, vizualizand fiecare numar, 50, 49, 48....2,1..te-ai intors in timp, in acel moment in care lumea iti apatinea in timp, unde erai, ce faceai, ce spuneai, ce visai, care era impactul tau asupra lumii? Acum ai ocazia sa aduci in prezent acea stare de bine, de energie, de putere cu tine, impacheteaza-le si aseaza-le in bagajul experientei tale. Cand te simti pregatita poti sa te intorci in plan real, ca sa continui ce odata ai inceput cu atata entuziasm si chef de viata, numaratoare inversa, 1, 2, 3, cand ajungi la trei, asigura-te ca imaginea ta, formula ta magica e aproape de tine, revizualizeaz-o si continua numaratoarea, 4, 5. Deschide ochii!!! Sunt atat de vie, energica, pasionata, sanatoasa, ma simt din ce in ce mai aproape de visul meu! Traiesc pentru el!!

Asta e exemplul meu, tu aseaza-l pe al tau in text si foloseste acest model ca o meditatie dimineata si seara. Are puteri miraculoase. Pe mine m-a transformat, m-a adus mai aproape de energia mea vitala, de increderea in sine, de constanta, de perfectiune, de vis! Ce mai astepti? Timpul zboara! Amanarea e arma prostilor, in secolul vitezei nu ne mai permitem sa dormim pe noi si sa traim zile in loc sa traim viata.

Ce faci cu viata ta?
Cum iti petreci timpul, orele de pe ceas?
Esti fericita de ce vezi in oglinda?
Daca ar fi sa dai timpul inapoi ai face aceleasi alegeri?
Daca ti s-ar mai da o sansa la viata, ai schimba ceva?
Maine vine sfarsitul lumii, care sunt cele 5 dorinte pe care ai vrea sa le vezi implinite?


Pentru asta sa te trezesti dimineata, sa tresari la fiecare zbatere a pleoapelor. Deschide usi noi, cunoaste, descopera, traieste, scoate ce-i mai bun din tine, din ceilalti, zambeste, iubeste, straluceste. Ai aripi, zboara!!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.