Setari Cookie-uri

Meriti un nou inceput!

Un nou an, un nou inceput! Bine ai venit 2010!!

Ce a facut Ana?

Timp de 50 de ani a muncit ca sa-i demonstreze mamei ca s-a inselat, ca ea poate, ca e buna, ca merita. Si-a realizat visul? Nu! Mama ei ii spune si acum ‘munceste fata mea daca vrei sa ajungi cineva!’. Si acum, sarmana Ana, tanjeste dupa un ‘Bravo, fata mea! Esti minunata! Esti geniala!’.

Ana a ajuns la 50 de ani fara sa traiasca, fara sa guste din viata, fara sa se bucure de propriile ei realizari, inca mai asteapta aprobarea mamei sale.

Ana inca traieste dupa sistemul de credinte inoculat de familie. Cu mult timp in urma, ea nu s-a razvratit, nu s-a luptat, nu a echilibrat balanta niciodata. Si acum mananca sanatos, citeste, munceste la aceeasi ora de-o viata, asa cum i-a spus iubita ei mama. Si nu e singura care si-a ratat viata. Cunosc prea multe asemenea cazuri.

Meriti un nou inceput!

Atata timp cat vei continua sa mergi pe acelasi drum, atata timp cat vei face aceleasi lucruri, vei obtine aceleasi rezultate.

Miracolele se intampla atunci cand iti schimbi obiceiurile, comportamentul, gandirea.

Ia seama la gandurile cu care te adormi si te trezesti, incepe si incheie. Ca de exemplu:

“Pe zi ce trece devin din ce in ce mai increzatoare, mai optimista, mai sanatoasa, mai plina de viata. “

Creeaza-ti formula ta magica si foloseste-o la trezire si inainte de culcare. Ia-te in serios daca vrei ca vechile tipare si obiceiuri sa moara.

Subconstientul amplifica orice sugestie care patrunde in el, vaita-te, critica-te, plange-te in permanenta si esecul te va dobori, mental, fizic si spiritual.

Nu pot!
Nu gasesc nicio solutie!
Nu am bani!
Nu sunt in stare!
Sunt disperata!
Nu mi se va implini dorinta!
Nu am eu norocul asta!


Credinta este pionul esential, sa crezi cu toata fiinta ca meriti un destin mai bun, bunastare, succes, fericire, iubire, altfel n-o sa se intample nimic spectaculos, din contra te vei intoarce la gandurile pesimiste si la viata ta de sclava.

E ca si cum ai merge la aeroport cu mai multe bilete de avion. In ce avion te imbarca? Unde vei ajunge, care-i destinatia? Haos si confuzie. La fel se petrece si cu mesajele ce le trimiti subconstientului. Vrei succes, atunci apuca-te sa-l alimentezi cu ganduri sanatoase, luminoase!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.