Setari Cookie-uri

5 rochii pentru un 8 Martie petrecut in oras

Ti-am ales cinci rochii extrem de seducatoare pentru o zi de 8 Martie in care trebuie sa fii rasfatata, admirata si sa ai in orice moment zambetul pe buze.

Mai este doar o luna de zile pana la frumoasa sarbatoare dedicata noua, femeilor, zi in care trebuie sa ne punem si sa fim puse pe primul loc, in care cei din jur nu conteaza si suntem libere sa facem tot ce ne trece prin cap.

Daca vrem sa ne luam zi libera, ne luam, daca vrem sa ne petrecem toata ziua la SPA cu cele mai bune prietene, asta facem, daca vrem sa “pacatuim” cu privirea la un show de striptease, o facem si pe asta, dar pana atunci, trebuie sa incepem dimineata cu un ritual care o sa se ne asigure starea de bine pentru intreaga zi. Dupa ce ne-am uns trupul cu o lotiune placut mirositoare, ne-am machiat si ne-am coafat, ramane sa alegem outfit-urile in care ne simtim irezistibile.

E decizia ta cu ce vrei sa te imbraci pe timp, dar pentru seara de 8 Martie petrecuta in oras cu gasca de prietene ti-am pregatit cinci recomandari de rochii in care vei arata senzational!

Citește și:

Rochie din catifea cu cordon

Un model de rochita nici prea cuminte, dar nici prea indraznet. Un model in care vei oferi impresia ca esti o femeie independenta greu de cucerit, dar romantica si cu multa iubire sincera de daruit.

Poart-o cu o pereche de sandale fine, trenci, iar parul prindeti-l lejer sau lasati-l pe spate, in bucle.

Rochii de catifea pentru 8 Martie

Rochie: 219 lei

Rochie cu volane

Urmatoarea pe lista este o rochie pe cat de sexy si de indrazneata, pe atat de eleganta. Umerii goi si croiala dreapta pun intr-o lumina irezistibila atuurile oricarei femei, in timp ce maneci evazate, volanele din partea de sus si curea transforma acest model intr-o rochie pentru femei puternice.

Poart-o cu pantofi stiletto, haina de blana (serile de martie sunt inca friguroase), iar parul lasa-l desfacut.

Rochii cu umerii goi

Rochie: 268 lei

Rochie cu decolteu in V

Rochie cu decolteu in V este o provocare. O provocare pentru cine o imbraca, dar si mai provocatoare pentru cel care priveste. Trebuie sa ai atitudinea corespunzatoare, adica, asa cum imi place mie mereu sa zic, spatele drept si barbia sus.

Citește și:

Poart-o cu o pereche de stiletto nude, poseta tip plic si choker, iar parul il poti prinde intr-o coada de cal.

Rochii bodycon

Rochie: 316 lei

Rochie cu accente metalice

Daca te pregatesti pentru o seara a doamnelor de neuitat, rochia scurta cu accente metalice este alegerea potrivita. Asorteaz-o cu un choker gros din metal auriu si nimic mai mult.

In picioare pune o pereche de sandale cu multe bretele, iar parul poarta-l fie prins, fie in bataia vantului.

Rochii sexy de 8 Martie

Rochie: 287 lei

Rochie roz pal din catifea

Rozul pudra si catifeaua sunt in tendinte si in 2017. A trecut prea putin ca sa ne saturam de ele, motiv pentru care acest model este o alegere inspirata pentru Ziua Femeii. De fapt, pentru Seara Femeii, cand felina din tine doreste sa se dezlantuie pe ringul de dans.

As indrazni sa-ti propun sa o porti chiar si cu o pereche de tenisi (in cazul in care nu esti adepta stilul elegant) si jacheta de piele pe deasupra. Vei arata la fel de seducatoare!

Citește și:

Rochii de catifea

Rochie: 304 lei


Sursa Foto Front Page: Denis Petrov/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.