Setari Cookie-uri

Trend alert: bluzele asimetrice si cum le purtam

Reimprospateaza-ti garderoba de primavara cu cele mai moderne modele de bluze asimterice.

Eu si bluzele asimetrice avem o legatura speciala. Exista o conexiune care imi ofera linista in momentele de panica, atunci cand nu stiu ce outfit sa aleg la intalnirea cu persoana iubita sau cand ies in oras cu fetele. Fiind genul de persoana cu sifonierul plin de tricouri clasice, o bluza asimetrica reprezinta pentru mine o piesa vestimentara eleganta, suficient de deosebita incat sa ma afisez cu ea intr-un local select.

Bluze asimetrice

Pulover kaki: 104,99 lei; Bluza cu imprimeu: 86,99 lei; Bluza gri cu alb: 114,99 lei

Insa motivul principal pentru care imi plac bluzele asimetrice este acela ca cele mai multe modele sunt lungi si acopera posteriorul. Am mai spus-o si ma repet, ma simt mult mai sigura pe mine daca am posteriorul ferit de privirile celorlalti.

Trecand peste asta, am cateva recomandari de astfel de bluze care s-ar putea sa iti placa si sa iti faca primavara mai frumoasa:

Citește și:

Bluza asimetrica din voal

Sarbatoreste sosirea primaverii printr-un outfit format dintr-o bluza asimetrica din voal si o fusta scurta cu imprimeu floral vaporoasa. In picioare poarta tenisi sau pantofi sport. Pe deasupra bluzei, pentru ca si primara are zilele ei capricioase, pune o jacheta de blugi sau o geaca de piele.

Bluze asimetrice

Bluza: 65,90 lei

Bluza asimetrica cu bordura

Acest model este preferatul meu. Sa fie cat mai lung in spate si scurt in fata – e perfect! Imi place sa-l combin cu blugi skinny, tu o poti face si cu boyfriend jeans, si cu pantaloni scurti. In picioare este permisa orice pereche, de la balerini si adidasi la cizme si pantofi stiletto.

Bluze asimetrice

Bluza: 65,90 lei

Bluza asimetrica multicolora

Un model de bluza asimetrica din voal ce se muleaza pe orice stil. Poti sa fii eleganta si sa o porti cu pantaloni office si pantofiori cu toc sau poti sa te simti lejera si sa o combini cu blugi skinny si incaltaminte casual. Daca iti este frig, pune pe deasupra un trenci.

Citește și:

Bluze asimetrice

Bluza: 109 lei

Bluza asimetrica cu imprimeu

Iubitoarele de feline stiu ce semnificatie aparte are un tricou cu animalute imprimate. Asadar, pentru tine, cea pe care o asteapta acasa o pisicuta, sau pentru tine, cea care are o prietena cu animalut de companie, am ales un tricou asimetric cu chipul dragalas al unei pisici. E de purtat in zilele libere, cand vrei sa uiti de outfit-urile office si sa te simti libera intr-o pereche de blugi si bascheti.

Bluze asimetrice

Tricou: 28,90 lei


Sursa Foto Front Page: Dmitry Tsvetkov.Shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.