Setari Cookie-uri

Haine cu paiete si accesorii paietate

"All that glitters is not gold". Asa zice o vorba in engleza. Altfel spus, “Nu tot ce straluceste e aur!” Pai nu! Asta puteam sa-ti spun si eu, daca ma gandesc la moda acestui sezon. Ce straluceste deci? Paietele o fac!

Si intrucat moda este plina de stralucire in iarna aceasta, astazi ne-am oprit asupra celor mai luminoase texturi ale sezonului. Se poarta tricotul cu fir metalic, de tipul lurexului. Se poarta pielea lucioasa, cu aspect glossy sau vinilul, la fel de lucios. Se poarta materialele cu irizatii metalice si mai ales se poarta paietele. Asa ca azi va fi o zi paietata, pentru aparitii stralucitoare!

1. Topurile – tricourile, maiourile, camasile, bluzele, puloverele, sweaterele – cu paiete – sunt mici accente de lumina. Si sunt pentru cele mai putin curajoase, de multe ori fiind acoperite partial de cardigane, jachete, sweatere sau pulovere, sacouri, sau blazere.

Bluze si topuri cu paiete

Pulover: 153,99 lei; Body: 199 lei; Bluza: 49,99 lei; Top: 229 lei

2. Dar daca esti indrazneata vei alege o piesa vestimentara la vedere din paiete. Un sacou paietat sau un cardigan, un blazer sau o jacheta din aceasta textura fabuloasa adauga un plus de atitudine si celei mai banale tinute. Porti jeans, T-shirt alb si ghete sau cizme, ori pantofi-sport sau stiletto? Pana aici, destul de plat, destul de uniform cu restul.

Citește și:

Adauga un sacou din paiete si situatia devine glittery, in cel mai bun fel cu putinta.

Jachete si sacouri cu paiete

Sacou: 239 lei; Bolero: 229 lei; Sacou: 999 lei

3. La fel de curajoasa esti si daca alegi o pereche de pantaloni, leggings, jeansi sau o fusta cu paiete. Extra pont: atunci cand alegi piese vestimentare cu atitudine, e important sa stii sa le porti: fusta cu paiete e perfecta cu un pulover oversize iar colantii cu paiete stralucesc daca au alaturi un tricou basic.

Pantaloni cu paiete

Colanti: 159,80 lei; Fusta mini: 79 lei; Pantaloni scurti: 110 lei

4. Desigur, daca esti de-a dreptul indrazneata, vei merge la piese vestimentare dominante.

O rochie din paiete, un palton stralucitor sau o salopeta plina de mici “oglinzi” – iata curajul ce nu mai are nevoie de nici accesorizare!

Rochii cu paiete

Rochie de seara: 279,30 lei; Salopeta: 249 lei; Rochie pe un umar: 229 lei

Citește și:

5. Si daca tot a venit vorba de accesorizare – nu uita de micile accente de stralucire! Nu uita de genti, incaltaminte, accesorii de cap, funde, palarii, caciuli, manusi si fulare, curele si alte accesorii sau bijuterii cu paiete. Ele vor deveni centru de interes al tinutei tale.

Combina-le cu piele intoarsa, bijuterii-statement si alte accesorii puternice – saluri mari, straturi de franjuri, aplicatii cu broderii sau tinte.

Accesorii cu paiete

Geanta plic: 99,99 lei; Bentita lata: 80 lei; Tenisi inalti: 519 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.