Setari Cookie-uri

6 malete simple de purtat pe sub rochia furou

Se poarta rochia furou. Si se poarta rochia furou cu maleta pe dedesubt. Ce este maleta? Celebra si nemuritoarea helanca pe care ne obligau parintii sa le purtam cand eram mici.

Am purtat multe helanci in copilaria mea, dar niciodata nu au fost pe placul meu. Le-am prins gustul abia anul trecut, cand am vazut pe blog-urile de fashion cat de frumos arata cand o asortezi cu pantaloni cu talie inalta si fuste. Acest tip de combinatie subtiaza trupul si transforma un outfit banal intr-unul elegant, misterios si extrem de feminin.

Helanci / Malete

Helanca rosie: 64,99 lei; Helanca crem: 139,99 lei; Helanca neagra: 64,99 lei

In 2017, insa, in topul preferintelor se afla combinatia maleta + rochia furou. Este un outfit ideal pentru sfarsitul de iarna si pentru inceputul capricios al primaverii.

Da frau liber imaginatiei si fa cele mai colorate si electrizante combinatii!

Maleta roz pal

Daca tot suntem la capitolul “Ce se poarta anul asta”, iti reamintesc ca rozul pudrat/prafuit/pal (cum vrei sa il numesti) este in tendinte si in 2017.

Citește și:

Asadar, ia-ti o maleta roz si pune peste ea o rochita din catifea tot roz (noi romanii avem nevoie de culoare si dulce in viata noastra) – in picioare poarta pantofi sport, sandale finute sau pantofi stiletto.

Alte combinatii: negru, alb, galben.

Helanci / Malete

Helanca roz: 90 lei

Maleta rosu pasional

O sa arati superb intr-o rochie neagra si o maleta rosie!

Poti face din aceasta combinatie un outfit cu care sa iti impresionezi colegii si sefii, dar si unul care te va ajuta sa primesti zeci de complimente de la barbatul de care esti indragostita.

Alte combinatii: alb, nude, albastru inchis.

Helanci / Malete

Helanca rosie: 90 lei

Maleta de catifea

Maleta de catifea este un must have. Este o piesa vestimentara foarte eleganta care o sa te transforme in vedeta momentului. Mai ales daca o ai in nuanta burgundy.

Asorteaz-o la o rochie in nuante inchise de albastru si pune-ti in picioare o pereche superba de stiletto.

Citește și:

Alte combinatii: gri, negru, roz prafuit, galben.

Helanci / Malete

Maleta bordeaux: 99 lei


Sursa Foto Front Page: Alex Malikov/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.