Ei bine, e imposibil sa nu fi vedeta a zilei cand rochia ta reuneste mai multe texturi diferite, toate cu efect chic. Astazi am adunat pentru tine cele mai frumoase variante de rochii ce imbina materiale diferite.

1. Boho – Fendi propune o varianta boema, asa ca m-am inspirat de la el si am cautat pentru tine rochia ce imbina blana, voalul si broderia florala, spectaculoasa!

Caption: Combina aceasta rochie cu cizme lungi, peste genunchi si o geanta de mana tip box.

Rochie cu broderie: 779 lei

2. Fluida – La Roksanda am gasit o varianta atat de spectaculoasa in simplitatea ei. O rochie lunga, maxi, fluida, ampla. O rochie ce imbina matasea cu satinul plisat si accentele de catifea, totul intr-un degrade pretios de burgundy.

Caption: Acest model are darul de a alungi silueta, mai ales daca alegi sa porti tocuri inalte.

Rochie in pliuri: 399,99 lei

3. Transparenta – La Philosophy si Valentino am gasit variante ce imbina voalul cu dantela fina, cu broderii, eventual cu mici borduri din satin.

Caption: Voal, danela, boderii, satin – toate sunt texturi ce ma trimit pe mine cu gandul la firile romantice, boeme, feminine.

Rochie transparenta: 899,90 lei

4. Lucioasa – La Valentino paietele s-au intalnit cu voalul nude, ballerina style. La Giamba paietele s-au intalnit cu voalul fin brodat cu buline, intr-un mix Dark, negru, un fel de Victorian-Goth iar la Cavalli texturile metalice, lucioase au primit insertii din dantela.

Caption: Acest gen de rochie are nevoie de acesorizare – pantofi, geanta, bijuterii – temperata. Las-o sa straluceasca!

Rochie cu umerii goi: 299,50 lei

5. Office – Max Mara a imbinat dupa parerea mea cele mai antitetice texturi. O rochie midi, din stofa gri, cu buzunare mari, ce are in partea de top paiete aurii. O astfel de rochie este perfecta daca esti indrazneata la birou.

Caption: Adauga un sacou basic, negru la acest outfit si asorteaza accesorii negre.

Rochie cu paiete: 115 lei

6. Goth – Christian Dior a ales imbinarea dintre stofa si tricotaje, iar acest mix atat de confortabil, atat de “la indemana”, accesorizat androgin, face din aceasta rochie o piesa-cheie pentru iarna aceasta. La fel de chic este mixul dintre piele si voal, atat de HOT in iarna aceasta.

Caption: Alege un make-up dark, cu mult negru la ochi si un rug bogat, mat, saturat, intr-un burgundy inchis, aproape de visina-putreda.

Rochie cocktail: 479,20 lei

7. Sa fie blana! – La capitolul texturi surprinzatoare, Blumarine castiga detasat cu voal subtire, transparent, voal brodat si blana, la tivul rochiei lungi. Iata o varianta retro-chic, doar pentru indraznete! Cu blana realizeaza borduri si Gucci, alaturi de satin cu imprimeu floral-oriental.

Caption: Da, aceasta este rochia castigatoare daca esti invitata la o petrecere sau eveniment special, la un restaurant.

Rochie cu pene: 280 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: