Setari Cookie-uri

Rochii sexy de vara sub 70 lei

Vara asta reimprospateaza-ti garderoba cu rochii sexy din toate stilurile!

Nu stiu de ce uneori ne place sa ne complicam, chiar sa ne chinuim, si sa aruncam jumatate din salariu pe doar trei piese vestimentare, cand putem achizitiona toata garderoba de vara la un buget redus.

De cand scriu in Jurnalul unei Shopaholice tare drag am prins de cumparaturile online si nu simt nicio secunda lipsa orelor pierdute in magazinele din mall-uri. Asta pentru ca am gasit online tot ce nu am gasit pe unde am umblat (exceptie magazinele din alte tari). Si, da, chiar le-am gasit la preturi care sa ma incante.

Cand m-am apucat sa adun ideile pentru acest material recunosc ca am avut ceva emotii. Nu eram convinsa ca o sa gasesc rochii sexy sub 70 lei. Si-am gasit. Si le gasesti si tu mai jos.

Rochie transparenta

Ti-am zis ca se poarta transparentele! Ti-am zis! Hai indrazneste si fa loc in dulap acestei rochite din plasa. E si pacat.. e ieftina!

Citește și:

Acum am gasit-o, mie nu imi mai scapa.

Body-ul pe care l-am cumparat anul trecut abia asteapta sa fie si el purtat, iar o ieseala in club este ocazia potrivita sa il combin cu rochita neagra.

Rochii transparente

Alege rochia cu plasa care se potriveste momentului

Rochie cu mesaj

Se poarta tricourile, jachetele, camasile si palariile cu mesaje. Iar vara asta se poarta si rochiile sexy cu mesaj.

Ideale sunt cele cu mesaje de sezon, mesaje care transmit starea care te cuprinde odata cu sosirea caldurii si a vacantei.

La categoria "rochii sexy de vara sub 70 lei" intra rochia bodycon cu mesaje inscriptionat si cu bretele incrucisate la spate. Poti sa o duci in zona casual si sa o porti cu tenisi sau espadrile, sau sa o faci casual-eleganta si sa o porti cu platforme sau sandale.

Rochii sexy de vara

Mai multe modele de rochii cu mesaj

Rochie cu bretele incrucisate

Rochia de pe modelul din imagine se numara printre preferatele mele.

Citește și:

Imi place deoarece imi pot pastra feminitatea si eleganta si daca o asortez cu perechea preferata de tenisi. Si pot merge asa chiar si la un eveniment, fara sa se uite cineva ciudat pentru ca m-am imbracat prea casual.

Rochia cu bretele incrucisate la spate se combina perfect cu o palarie de vara sau cu sapca.

Rochii de vara ieftine

Vezi oferta de rochii casual

Rochie eleganta

Daca se intampla sa fiu luata pe nepregatite cu o invitatie la un eveniment care-mi cere o tinuta eleganta, de data asta o sa accept fara sa intru in panica. Pentru ca mi-am gasit rochia perfecta.

Este rochia cu decolteu pe umeri, in nuanta de roz prafuit, in care vreau sa stralucesc si sa imi pun in valoare feminitatea.

Rochii de vara

Alege o rochie de vara eleganta care ti se potriveste

Rochie tip furou

Ti-am spus ca se poarta rochia tip furou, ti-am spus cum se poarta, insa nu ti-am spus ca o gasesti si la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Citește și:

Modelul din imaginea alaturata asteapta sa ia parte la plimbarile romantice de la malul marii, dar si la evenimentele la care esti invitata vara asta.

Nu uita ca poti sa ii pui un tricou pe dedesubt si sa porti rochia tip furou si ziua in amiaza mare.

Rochie furou

Mai multe modele de rochii tip furou


Sursa Foto Front Page: shutterstock/alexan888

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.