Setari Cookie-uri

Ce pantofi purtam in primavara 2017

Primavara 2017 se cere a fi una plina de culoare, cu imprimeuri florale si multe broderii. Alege-ti perechea preferata, cea cu care poti cuceri lumea, si porneste cu ea in cea mai frumoasa aventura a sezonului!

Doamne, cat am asteptat acest moment! Cat am asteptat sa renunt la bocancii mei preferati de la Timberland si sa imi rasfat picioarele intr-o pereche usoara de pantofi, fie ei sport sau eleganti. Si momentul asta este aici!

Am observat ca multe dintre noi vor sa sfideze temperaturile si au trecut inca de saptamana abia incheiata la incaltamintea de primavara, ba chiar la sandale. Dar cine sunt eu sa spun ca nu ar trebui sa ne jucam cu sanatatea noastra si sa ne protejam acum ca sa nu suferim mai tarziu?!

Trecand peste asta, ne bucuram de aceasta zi si intram in spiritul primaverii cu perechile ideale de pantofi pentru aceasta perioada. Sunt colorate, sunt usoare si permit picioarelor sa respire si sa se simta libere.

Pantofii stiletto

Pantofii stiletto sunt un must have! Stiu ca iti plac pantofii cu talpa joasa si super confortabili, si mie imi plac la nebunie, dar suntem femei si trebuie sa intelegem ca prin natura noastra suntem obligate sa profitam de eleganta si feminitatea cu care am fost inzestrate. Si e minunat sa fii femeie! Asa ca hai sa facem un minim de efort si sa ne punem in valoare purtand celebrii pantofi stiletto.

Citește și:

Poarta-i cu rochii, fuste, salopete, pantalonii skinny, boyfriend jeans, pantaloni de piele si cam orice articol vestimentar isi doreste inima ta. Numai poarta-i in culori pastelate!

Pantofi stiletto

Stiletto verde menta: 299 lei; Stiletto galbeni: 299 lei

Pantofii cu platforma

Inteleg sa nu porti pantofi cu toc daca ai probleme de sanatate, dar nici asta nu este o scuza pentru a nu purta incaltaminte care sa te inalte cativa centrimetri.

Aici isi fac loc pantofii cu platforma, eleganti si lejeri in acelasi timp. Se potrivesc de minune cam cu orice combinatie vestimentara si iti ajuta picioarele sa se pastreze relaxate, iar atunci cand ai ajuns acasa sa nu simti ca ai umblat toata ziua.

Pantofi cu platforma

Pantofi din piele intoarsa: 359,99 lei; Pantofi din piele intoarsa roz: 339,99 lei

Pantofii cu broderie

Presupun ca stii deja ca broderia este la putere anul acesta si ai remarcat in magazinele din mall-uri, dar si pe magazinele online, multimea de camasi, blugi, jachete si rucsacuri cu diverse broderii - articole care te fac sa zambesti instant.

Citește și:

Eu, insa, iti recomand sa pui in picioare o pereche superba de pantofi sport cu imprimeu floral. Perechile din imaginea de mai jos vor veni bine in combinatie cu blugii cu broderie si camasa si te vor face sa te simti cel mai bine imbracat om al zilei.

Pantofi cu broderie

Pantofi cu imprimeu floral: 99 lei; Pantofi cu broderie: 109 lei

Pantofii casual-eleganti

Pantofii casual-eleganti au devenit nu demult preferatii mei. Sunt usori si lejeri, sunt adecvati pentru intalnirile in interes profesional, dar si pentru zilele in care ai foarte mult de umblat… prin magazine, cu prietenele tale.

Pantofi eleganti casual

Pantofi multicolori din piele: 218,90 lei; Pantofi negri din piele: 254,90 lei

Sursa Foto Front Page: Alexandra Maria/Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.