Setari Cookie-uri

Mocasinii la purtare - modele de pantofi tip mocasini din nou in trend

Mocasinii nu sunt pe placul tuturor, dar in momentul in care ajung in picioarele noastre se creaza o conexiune si ajungem sa ne intrebam: “ce a fost in capul meu pana acum?!”.

Aici vorbesc din propria experienta. Sunt genul de persoana care gaseste o haina sau o pereche de incaltaminte in care se simte atat de bine incat toate celelalte alegeri se invart in jurul acestor modele si nu accept schimbarile, noutatile si provocarile.

Asa mi s-a intamplat cu mocasinii. Pana anul trecut nici nu voiam sa aud de ei, cu toate ca imi placea cum se vedeau in picioarele celorlalte fete, dar sub nicio forma nu ma scoteai din adidasi si tenisi.

Mocasini

Mocasini din piele: 379,99 lei; Mocasini cu platforma: 409,99 lei

Acum ma aflu in punctul in care sunt disperata dupa confortabilii, dragalasii si elegantii mocasini. Acum ma aflu in punctul in care imbratisez orice schimbare care stiu ca ajuta la conturarea stilului meu personal.

Din pura placere am cautat online si am gasit foarte multi mocasini care-si cauta stapane. Iata ce am gasit:

Citește și:

Mocasini cu fundita

O pereche de blugi skinny, o rochita sau o fustita in clos este tot ce ai nevoie daca vrei sa porti aceasta pereche dragalasa de mocasini cu fundita.

Ia-i cu tine intr-o vacanta prin tarile straine si nu o sa te plangi de dureri.

Mocasini maro

Mocasini: 114,99 lei

Mocasini tip espadrile

Espadrilele au fost si sunt in tendinte. Mocasini vin si ei tare din urma. Cand se intalnesc, formeaza o pereche deosebita de incaltari usoare, practice si confortabile.

Asa cum o arata si imaginea, face bine sa ii porti cu skinny jeans.

Mocasini negri

Mocasini: 116,90 lei

Mocasini cu platforma

Doamnele si domnisoarele minione vor iubi aceasta pereche de mocasini. Sunt eleganti, femini, extrem de lejeri si ajuta sa castigi cativa centimetri in plus.

Da, merg in combinatie cu blugi si pantaloni, dar de ce sa nu ii porti cand stralucesti intr-o rochie de zi sau o fusta eleganta?!

Citește și:

Mocasini cu platforma din piele

Mocasini: 146,90 lei

Mocasini din piele

Ce vedem in poza este perechea clasica de mocasini. Daca ma intrebai acum un an de zile ce parere am despre ei, as fi strambat din nas, insa acum nu pot spune decat ca mi-as petrece toata primavara incaltata in ei.

Mocasini din piele

Mocasini: 122,90 lei

Mocasini au fost imprumutati de la indienii din America. Deosebim cateva modele distincte, cu talpa din piele, cauciuc sau plastic, cu toc mic sau cel mai adesea fara toc, dar si cu platforma. Caracteristicile de baza sunt botul rotunjit si cusaturape partea din fata.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.