Setari Cookie-uri

Imbracaminte crosetata pentru primavara/vara 2017

Tricotajele se regasesc in stilurile oricarui sezon. Desigur sunt piese de rezistenta toamna si iarna, dar sunt prezente si in sezonul cald – primavara si chiar vara – devenind chiar piese definitorii ale garderobei. Am cautat cele mai chic modele de piese de knitwear in trendurile pentru primavara/vara 2017 si cele mai accesibile articole vestimentare in magazinele online.

Te gandesti oare ce fel de impletitura se poarta din primavara? Sa fie nervurile puternice, sa fie ochiurile largi, sa fie impletiturile fine, delicate? Ei bine, se poarta toate acestea, dar daca vrei sa fii o adevarata fashionista, vei alege pentru sezonul cald tricotajul-vedeta, mai precis tricotajul gen crosetat. Articolele vestimentara crosetate devin extrem de puternice in vara ce vine:

1. Rochia maxi crosetata, lejera, confortabila, genul acela ce te duce cu gandul la plaja sau la concediul de vara, eventual cu partea superioara tip maiou este piesa-cheie. La Missoni am vazut modele de imbina pastelurile cu tonurile puternice.

Caption: Acest gen de rochie poate fi accesorizata cu saboti sau sandale cu toc si platforma inalte dar si cu pantofi-sport tip tenisi, adidasi sau sandale flats. E o adevarata investitie pentru vara ce vine si iti promitem ca, la cat este de versatila si de confortabila, o vei purta ca pe uniforma!

Citește și:

Rochie crosetata

Rochie crosetata: 469 lei

2. Salopeta crosetata de inspiratie retro este cu adevarat must-have pentru femeile ce vor sa fie la moda. Balmain propune modele de overall ample, cu pantaloni si maneci lungi. Minunat, de primavara, nu-i asa?

Caption: Un jumpsuit tricotat, cu sandale cu toc gros si o jacheta din piele subtire, devine un mix chic pentru finalul primaverii.

Salopeta scurta

Salopeta efect crosetat: 229,90 lei

3. Rochia midi crosetata, cu pattern – floral, geometric sau etnic – a lui Alexander McQueen este cu adevarat un simbol al feminitatii, insa prin accesorizare te trimite la femeia-razboinic, femeia lupatoare.

Caption: Cerceii, bratarile si colierele masive, tribale, impreuna cu cizmele tip-bocanci fac din acest mix contrastant o propunere pentru femeile indraznete.

Haine crosetate

Rochie cu volan: 275 lei; Rochie alba: 139 lei; Rochie cu imprimeu: 229 lei

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.