Setari Cookie-uri

Incaltaminte cu broderie pentru primavara 2017

Nu exista incaltaminte care sa se potriveasca mai bine cu sezonul florilor de anul acesta decat pantofii cu broderie.

Si, din fericire, magazinele online au “rafturile” pline de modele care de care mai dragalase si mai interesante. Cea mai des intalnita este broderia florala, pe care o intalnim aplicata nu doar pe produsele de incaltaminte, ci si pe camasi, paltoane, rucsacuri si blugi.

Gasim, de asemenea, stelute brodate, simboluri emoji, scrisuri, motive traditionale si tot felul de alte aplicatii haioase.

De ce ma atrage incaltamintea cu broderie?

Pentru ca imi induce o stare de bine. Pentru ca imi aduce aminte de copilarie, cand invatam la scoala sa brodez si iubeam sa fac asta. Brodam pe bucatele mici de material, le apretam si mai apoi le faceam cadou… in special mamei, de 8 Martie. Da, broderia ma duce cu gandul si la celebrele mileuri care infrumusetau casa in tineretea parintilor nostri.

Incaltaminte cu broderie

Sandale: 444 lei; Tenisi rosii: 68,90 lei; Tenisi negri: 299 lei

Citește și:

Broderia florala inseamna primavara, caldura, optimism si buna dispozitie.

Sunt de parere ca cea care poarta incaltamintea cu broderie este o persoana mereu vesela, care emana multa energie pozitiva si iubire, sau cel putin ziua in care a ales pantofii cu broderie este o zi excelenta pentru ea.

Sandale, pantofi si tenisi cu broderie

Daca ma intrebi, preferintele mele in materie de incaltaminte cu broderie sunt tenisii si adidasii. Imi incanta privirea atunci cand vad o astfel de pereche purtata in combinatie cu blugi skinny sau fusta midi in clos. Asa-mi inchipui eu ca o sa fie outfit-urile tinerelor primavara aceasta.

Ma incanta si ideea de pantof stiletto cu o broderie finuta, care se potriveste de minune cu un outfit elegant format din blugi boyfriend (tot cu broderie) si camasa oversized sau cu o rochie midi bodycon.

Pantofi cu broderie

Pantofi cu platforma: 169 lei; Tenisi denim: 146,90 lei; Ghete: 139 lei; Pantofi albi: 109 lei

Citește și:

Cum primavara este o capricioasa, ca si toamna, nu ar strica sa tinem aproape si o pereche de ghetute (nu imblanite, bineinteles) pe care sa le purtam cu o rochita in clos.

Iar la polul opus stau mult asteptatele sandale in care sa iti tii picioarele relaxate cat e vara de lunga.

Sursa Foto Front Page: ravipat

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.