Setari Cookie-uri

Rochii cu maneci clopot

Primavara aceasta trebuie sa-ti reimprospatezi garderoba cu cel putin un model de rochie cu maneci clopot.

Pentru ca ne plac rochiile de toate felurile, nu puteam sa trecem cu vederea rochiile cu maneci clopot. Sunt feminine, romantice, elegante, office sau casual si se potrivesc oricarei siluete.

Garderoba ta cu siguranta o sa caute alta infatisare in aceasta primavara daca o sa aduci in ea o rochie cu maneci clopot din anii '20.

Rochie eleganta

Rochia neagra cu broderie, de lungime midi, cu decolteu adanc si maneci clopot este alegerea ideala intr-o zi pe care urmeaza sa o petreci la birou, dar care se termina cu o oprire la terasa.

Este o alegere inspirata si pentru un eveniment gen petrecere cocktail sau cununie civila. Se poarta musai cu pantofi stiletto.

Rochie cu maneci clopot

Rochie cu broderie: 299 lei

Anii ‘20

Ti s-a intamplat sa treci printr-o perioada sau sa ai macar o in care sa simti ca apartii unei alte epoci? Ca iti plac filmele vechi si coafurile vintage, localurile intime cu muzica jazz si rochiile cu volanase, franjuri si maneci clopot?!

Citește și:

Daca simti ca inima ta apartine acelui loc, acelei perioade, atunci rochia asta este recomandarea mea sincera pentru tine. Poart-o cu pantofi stiletto sau sandale cu toc mic, parul poarta-l ondulat si cu o bentita fina, iar ca si accesoriu ia-ti o geanta mica cu lant pentru umar.

Rochii cu maneci clopot

Rochie roz: 169 lei

Rochie cu broderie

Avem in imaginea alaturata un exemplar de rochie casual care-ti va face primavara mai frumoasa. Tie, dar si tuturor celor cu care te vei intalni in ziua in care o vei purta.

Este o rochie dreapta simpla, insa manecile clopot o transforma intr-o piesa vestimentara eleganta pe care sa o imbraci intr-un moment important din viata ta.

Rochii cu maneci clopot

Rochie cu office: 239 lei

Rochie roz prafuit

Din punctul meu de vedere, rozul prafuit este o culoare cuminte si eleganta. Manecile clopot sunt si ele elegante, feminine si… romantice.

Citește și:

Asta inseamna ca rochia din imagine este un model extrem de elegant pe care il porti doar cu sandale, pantofi stiletto si un zambet mare si sincer pe chip.

Rochii cu maneci clopot

Rochie cu maneci 3/4: 479 lei

Rochie tip trench

Rochiile office sunt de obicei rochii drepte, simple, aparent banale. Nu si modelul tip trench. Rochia-trench este o piesa vestimentara sofisticata.

Trebuie sa o ai! O sa iti ofere eleganta si feminitatea pe care le cauti in orice rochie office.

Rochii cu maneci clopot

Rochie cu cordon: 179 lei


Oricare ar fi alegerea ta, fii sigura ca nu ai cum sa dai gres intr-o rochie cu maneci clopot! Imbraca-te cu ea, pune pantofii potriviti si esti gata sa cuceresti lumea!

Sursa Foto Front Page: Nejron Photo/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.