Setari Cookie-uri

Trend alert: blugi cu broderie si alte aplicatii

Floricele si stelute brodate, mesaje, insigne si simboluri emoji aplicate – toate au capacitatea de a transforma orice pereche banala de blugi intr-o pereche inspirata si originala.

Blugii cu broderie si alte aplicatii imi aduc aminte cu drag de copilarie. Chiar si de adolescenta. Aveam o buna prietena in liceu la care ajungeau toate perechile de blugi, ale mele si alte celorlalte fete, pentru ca nu era niciuna mai priceputa decat ea in reconditionarea denimului. Ne broda floricele, ne aplica margele si paiete si cate si mai cate, fix dupa placul inimilor noastre. Si uite asa aveam intotdeauna cele mai originate perechi de pantaloni, jachete si genti casual (facute cap-coada tot de ea) din denim.

Cand am aflat ca a reaparut acest trend, primul lucru la care m-am gandit a fost sa ne intalnim si sa ii dau blugii de care nu mai sunt atat de interesata pentru a le da ea viata. Zis si facut!

Din nefericire, nu toate dintre noi au o prietena ca a mea, asa ca m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva recomandari de jeansi cu diverse broderii si aplicatii simpatice.

Citește și:

I-am gasit online. Din fericire, magazinele virtuale au sute de astfel de modele. Eu am selectat doar 7 dintre ele si m-am imaginat, pe rand, imbracata in fiecare dintre ele.

Sunt modele de pantaloni care anunta ca a sosit primavara si ca este timpul sa renuntam la hainele in nuante de negru, gri si kaki, haine grele si monotone.

Denimul nu este un material foarte subtire, asa ca este numai bun pentru zilele nu tocmai calduroase ale acestui sezon.

Blugi cu broderie si alte aplicatii

Blugi Zee Lane: 199 lei; Blugi Zee Lane: 179 lei; Blugi Desigual: 499 lei; Blugi Only: 309 lei

Cum purtam blugii cu broderie si alte aplicatii

Blugii cu broderie si alte aplicatii sunt skinny, tip boyfriend si pana la glezna (ii asteptam cu nerabdare si pe cei scurti). Nu poti obtine cu ei un outfit office, demn de intalnirile de afaceri sau pentru interviul de angajare, dar te poti bucura de un outfit elegant-lejer.

Citește și:

Fac casa buna atat cu pantofii sport, cat si cu pantofii stiletto si sandale sau platforme. Cu ei poti obtine atat un look girly, cat si unul de bad girl – atata timp alegi o pereche cu aplicatii si o asortezi cu geaca de piele.

Combinatia mea preferata, cu toate ca nu am apucat sa o port, este alcatuita din boyfriend jeans – camasa oversized – pantofi cu toc.

Combinatia mea preferata cand vine vorba de un outfit casual este: blugi skinny – tricou care pica pe umeri – tenisi.

Blugi cu broderie si aplicatii florale

Broderie neagra: 179,99 lei; Broderie florala: 179,99 lei; Broderii colorate: 669 lei

Oricum te-ar inspira sa ii porti, un lucru este sigur: din garderoba de primavara nu trebuie sa iti lipseasca perechea de blugi cu broderie si alte aplicatii!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Korobanova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.