Setari Cookie-uri

Ce modele de body purtam primavara aceasta

Ce ai spune daca ti-ai reimprospata garderoba cu cateva modele de body perfecte pentru aceasta primavara?! Am gasit o multime si stiu ca iti vor placea toate!

Purtarea unui body este pentru multe dintre noi o provocare. Mai ales cand nu vorbim despre un body simplu, cu maneci lungi si fara taieturi, snururi, decolteuri sau mesaje indraznete.

Un body este o piesa vestimentara senzuala, dar si protectoare, daca stam sa ne gandim ca atunci cand eram mici eram mai mult sau mai putin obligate sa il purtam ca sa ne protejam mijlocul de frig.

Modele de body

Body cu print: 45,99 lei; Body cu volan din tulle: 169,99 lei

Ca sa fac acest material nu mi-a fost deloc usor. Am gasit pe magazinele online atat de multe modele absolut superbe de body-uri incat as fi fost in stare sa le aleg pe toate si sa ti le recomand cu drag si entuziasm.

Am gasit atat body-uri tip camasa sau tip bluza office, cat si body-uri care vor intarata felina din tine.

Body cu maneci clopot

Vedem in imaginea alaturata piesa de rezistenta a primaverii. Un body romantic si provocator din dantela, cu imprimeu floral si maneci clopot.

Citește și:

Este modelul de body pe care il asortezi cu perechea preferata de blugi si il imbraci cand mergi la intalnirea cu cel caruia i-ai oferit inima si trupul tau.

Atentie! Daca nu ai un iubit, cauta sa imbraci acest body doar cand te aflii in compania unor prieteni de sex masculin.

Body dindantela

Body Cheap&Chic: 176 lei

Body cu imprimeu floral

Este primavara, este sezonul florilor, ceea ce inseamna ca imprimeurile florale, cu fluturasi si albinute, nu pot lipsi din outfit-urile tale.

Iata un alt model de body cu flori imprimate cu care nu ai voie sa te afisezi la locul de munca, dar care iti va aduce zeci de complimente si priviri pe furis aruncate.

Body cu imprimeu floral

Body Cheap&Chic: 145 lei

Body din catifea

Wow! Imi place la nebunie acest body din catifea verde. Catifea si verde… una dintre combinatiile mele preferate.

Ma vad imbracata cu el intr-un restaurant rafinat, i-am adaugat o fusta midi in clos si pantofi stiletto in picioare - chiar daca doar in visele mele indraznesc sa fiu atat de eleganta si de feminina.

Citește și:

Body din catifea

Body Cheap&Chic: 135 lei

Body din dantela

Aici avem un body special creat pentru evenimentele importante din viata unei femei, chiar daca asta inseamna o seara petrecuta in club cu cele mai bune prietene.

Este un body care te transforma intr-o femeie irezistibila, provocatoare si senzuala.

Rujul rosu intens sau visina putreda nu trebuie sa lipseasca de pe buzele tale cand il imbraci!

Body din dantela

Body elegant: 240 lei

Body alb transparent

Un model de body alb care la prima vedere iti lasa impresia ca te va ajuta sa obtii o tinuta cuminte, pura. Datorita bucatilor transparente, face ca acest lucru sa fie imposibil.

Imi imaginez o zi insorita de primavara, casute alb-albastre, copaci infloriti, stradute pline cu flori, si pe mine – o blonda cu parul balai – imbracata in acest body, fusta lunga, sandale gladiator si o palarie mare, alba.

Citește și:

Body transparent

Body elegant: 55 lei

Body cu decolteu

Trebuie sa ai ceva mai mult curaj sa porti acest model de body, dar si foarte multa incredere in tine. Trebuie sa fii constienta ca ai o silueta de invidiat si ca ceea ce ai pus pe tine iti vine de minune.

Nu este un body pentru orasul aglomerat in care locuiesti. Nu este pentru blocuri si masini. Este pentru serile alea petrecute in cluburi “fitoase”, pentru plimbarile la lasatul serii intr-o tara ce nu cunoaste griul zidurilor.

Body transparent

Body vaporos: 140 lei


Sursa Foto Front Page: Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.