Setari Cookie-uri

Pantofii Derby - ideali in tinutele unisex

Daca iti plac pantofii Oxford si outfit-urile cu influente masculine, atunci o sa iti placa recomandarile din acest material.

Influentele masculine sunt tot mai des intalnite in garderoba noastra, a femeilor, care reusim sa ne pastram feminitatea, delicatetea si eleganta chiar si atunci cand punem in picioare o pereche de pantofi barbatesti, purtam pantaloni la dunga, camasa si sacou.

Sa nu uitam ca feminitatea vine din gesturi, din comportament si din felul in care vorbim, abia apoi punem accent pe aspectul fizic – modul in care ne purtam parul si ne imbracam. Asta inseamna ca putem fi imbracate in salopeta de muncitor sau in costum barbatesc, daca ne-am nascut niste delicate nu exista sanse sa ne confunde cineva cu un baietel.

Ca sa te convingi, iti propun sa dai o sansa pantofilor Derby. Sunt asemanatori cu cei Oxford, dar ceva mai simpli. Iata cateva modele din piele naturala care s-ar putea sa-ti placa:

Pantofi Derby nude

Asa cum ne arata imaginea de mai jos, pantofii derby nude fac casa buna cu pantalonii skinny albi, fie ei din denim sau de stofa.

Citește și:

In partea de sus poti alege sa porti o bluza in tonuri pale, in timp ce sacoul pe care mi-l inchipui ca s-ar potrivit peste tot acest outfit are o nuanta superba de bleu sau roz dulce-deschis. Modelul iti ofera libertatea de a alege sa il pui intr-o tinuta casual sau una eleganta.

Pantofi Derby din piele naturala bej

Pantofi din piele: 218,90 lei

Pantofi Derby bordo

Pantofii derby bordo sunt eleganti si iti vin in ajutor cand vrei sa obtii o tinuta business.

Pantalonii de stofa intr-o nuanta inchisa, rochia sau fusta in clos si puloverele oversize asimetrice se potrivesc toate cu aceasta pereche de pantofi cu aspect lacuit.

Pantofi Derby din piele naturala bordo

Pantofi din piele: 254,90 lei

Pantofi Derby maro

De cand am vazut pantofi oxford si derby cu model de piele de reptila, am devenit sensibila in fata acestor imprimeuri.

Pantofii derby maro sunt o alegere inspirata pentru outfit-urile cuminti care se impun in licee si in cladirile de birouri.

Citește și:

Pantofi Derby din piele naturala maro

Pantofi din piele: 218,90 lei

Pantofi Derby roz

Pantofii derby sunt potriviti si pentru o intalnire romantica. Daca iti plac plimbarile lungi in parc, la bratul iubitului, o pereche de pantofi derby roz o sa te ajuta sa obtii un look romantic-lejer.

Poarta-i cu o rochie skater sau o fusta midi plisata. Si o palarie pe cap pentru un plus de romantism.

Pantofi Derby din piele naturala roz

Pantofi din piele: 359 lei

Sursa Foto Front Page: Alexandru Rosu/ Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.