Setari Cookie-uri

Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch

Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch in primavara/vara 2017? Raspunsul perfect este: ASUMAT! Si asta deoarece cultura kitsch-ului este mai degraba cult in sezonul cald ce tocmai a inceput. Cu puternice radacini in moda anilor ’80, cu detalii urbane ale trendurilor actuale, kitsch-ul este must-have in tinutele vestimentare din aceasta primavara si de la vara.

Te intrebi desigur ce inseamna a purta o tinuta asumat? Ei bine, kitsch-ul este atat de cool si de ostentativ, atat de prezent si de bine subliniat incat fie il porti, fie nu! Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch in primavara/vara 2017?

Poarta-l la hainele in layere colorate. Poarta-l in combinatiile de imprimeuri. Poarta-l la incaltaminte exagerat de inalta. Poarta la bijuterii si accesorii “galagioase” ce amintesc de acordurile disco ale anilor ’80. Poarta kitsch-ul asa:

1. Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch in ceea ce priveste bijuteriile si accesoriile? Alege in completarea tinutelor tale de inspiratie optzecista bijuterii kitschy. Cercei din plastic sau plexi, colorati, imeeensi, genti ce imbina macrameul cu printurile sau insigne, sau texturile printate diferit si sandale cu platforme inalte!

Citește și:

Caption: Daca vrei sa vezi kitsch-ul asumat, fashionable in toata splendoarea lui, cauta colectia de primavara/vara 2017 Dolce & Gabbana. Acolo hanoracul urban cu paiete e imbinat cu bijuterii pretioase – cercei imensi, ba chiar si o tiara – pantofi cu toc, ciorapi tip jambiere, geanta tip box, din piele rosie, cu aspect lucios, hot pants ruj rosu!

Cum sa porti trendul kitsch

Cercei Mango: 39,90 lei; Geanta Desigual: 359,90 lei; Sandale: 659 lei

2. Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch la vara si in aceasta primavara? Ei bine, da, kitsch-ul se poarta din cap pana in picioare! Unul dintre cele mai in voga trenduri kitsch este acela inspirat de categoria “white trash” din America. Altfel spus, sa fie fuste inflorate, colorate, cu slit adanc pe picior, sa fie bustiere cu volane sau lucioase, sa fie topuri cu vedere la abdomen si cu umerii goi!

Citește și:

Caption: Kitsch-ul la rang de cult in vara ce vine este kitsch-ul sexy, purtat cu atidutine. Altuzarra are combinatii 80s cu umerii goi si slituri adanci, cu imprimeu floral si animal-print. Kenzo, Saint Laurent si Balenciaga dedica colectii intregi kitsch-ului lucios iar designerii italieni sunt mestri in combinatiile kitschy.

Haine kitsch

Fusta: 261,32 lei; Bustiera: 49 lei; Top: 109 lei

3. Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch daca nu cu logo-urile la vedere si texturi lucioase! Cat mai ostentativ, cat mai bling-bling, cat mai asumat. Si totul in combinatie cu flori colorate, lanturi si bijuterii aurii, cercei mari din plastic, incaltaminte multicolora, inalta si atitudine!

Caption: Inspira-te de la Moschino, Dolce & Gabbana, Versace si fii kitsch, fara sa fii kitsch!

Cum sa porti trendul kitsch

Top: 159,90 lei; Rochie: 240 lei; Sandale: 610 lei

Citește și:

4. O puternica latura a kitsch-ului in 2017 se vede la denim. Cum sa porti trendul kitsch fara sa fii kitsch in ceea ce priveste jeansii sau hainele din denim? Alege jeansi cu broderie florala si combina-i cu alte haine cu imprimeu floral, botine snake-skin, bratari masive, cercei mari si coliere bogate ca McQueen.

Alege fustele din denim cu franjuri in toate culorile, cu aplicatii tip insigna, adauga o bluza cu umerii goi tot din denim si sandale lucioase precum Peter Pilotto.

Caption: Ai prins ideea! Kitsch-ul se poarta din cap pana in picioare si la denim! Franjuri, volane, broderii, aplicatii, printuri – sa fie colorate, sa fie zgomotoase, sa fie incarcate!

Haine kitsch

Jeans: 88,20 lei; Fusta: 102,50 lei; Bluza: 109 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.