Setari Cookie-uri

Ce cizme de ploaie se potrivesc in orice tinuta

Mi-a placut dintotdeauna ploaia, dar si mai tare m-am bucurat de acest fenomen cand mi-am achizitionat, dupa multe cautari, o pelerina si o pereche de cizme de ploaie care sa ma asigure ca nu o sa stau toata ziua uda la birou. Atat pelerina cat si cizmele de ploaie se potrivesc in orice tinuta, iar asta inseamna ca nu mai sunt restrictionata in alegerea hainelor.

Iubesc cizmele de ploaie! Serios vorbesc! Daca cat am fost mica si adolescenta eram… fudula… si cizmele de ploaie, mai exact cele de cauciuc, mi se pareau demodate si ma gandeam ca doar pe ulitele de la sat merita sa le port, de cativa ani am revenit la sentimente mai bune si am ajuns la concluzia ca am fost imatura tare pentru ca le-am subestimat.

Nu are sens sa spun cat de folositoare sunt atunci cand te prinde ploaia la munte, asa ca o sa vorbesc strict de cat de frumos se asorteaza cu hainele pe care le imbracam la locul de munca sau cand iesim in oras.

Cum porti cizmele de ploaie inalte

Cizmele de ploaie inalte sunt preferatele mele. Doar cu ajutorul lor pot sa alerg dupa autobuz si sa nu ajung la destinatie cu pantalonii stropiti cu noroi. Dincolo de asta, cizmele de ploaie inalte imbraca frumos piciorul atunci cand port o rochie sau o fusta.

Citește și:

Pentru ca sunt o fire comoda, am cautat mai intai pe magazinele online ceva sa-mi placa.

Cizme de ploaie inalte

Cizme de ploaie inalte in doua nuante elegante: negru si maro.

Ma bazez pe ele atunci cand port blugi skinny negri, o bluza asimetrica oversize si un trench coat cu gluga musai crem.

Cizme de ploaie inalte Massimo Dutti

Cizme de ploaie: 99 lei

Cizme de ploaie bordo

Cizmele de ploaie bordo sunt pentru zilele in care sunt pregatita sa iau de pe umeras rochia midi in clos.

Pun pe deasupra un cardigan cu cordon si o palarie in cap, dar nu renunt pelerina daca ploaia se inteteste.

Cizme de ploaie inalte de la Pull&Bear

Cizme de ploaie: 99 lei

Modele de cizme de ploaie scurte tip ghete

Cizmele de ploaie scurte, sau cizmele tip ghete, sunt bune pentru zilele ploioase de primavara sau de toamna, dar ceva mai calduroase.

Daca alegi o pereche care imita modelul clasic de gheata, atunci trebuie sa stii ca se potriveste chiar si la tinutele office.

Citește și:

Cizme de ploaie scurte

O pereche de cizme de ploaie scurte cu mici strasuri si curele subtiri care are grija sa iti faca piciorul frumos in timp ce tu esti preocupata sa stralucesti in rochia cea noua. La locul de munca, bineinteles.

Cizme de ploaie scurte

Cizme de ploaie: 169 lei

Cizme de ploaie cu floare

Daca vrei sa porti blugi skinny si camasa oversize, parerea mea este ca poti introduce in acest outfit perechea de cizme de ploaie din imaginea alaturata.

Sunt niste cizme pe care ar fi si pacat sa nu le porti in timpul unei plimbari romantice in parc, tot cu o fusta si un trench roz pal.

Cizme de ploaie scurte tip ghete

Cizme de ploaie: 79,99 lei


Sursa Foto Front Page: Zoia Kostina/Shutterstock.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.