Setari Cookie-uri

Ce tocuri purtam cu pantalonii jogger

Se ia o pereche de pantaloni jogger, se adauga o pereche de stiletto si o camasa si se obtine un outfit office-elegant pentru care te vor invidiat toti colegii. Se ia o pereche de pantaloni jogger, o pereche de sandale cu toc, un top satinat si se obtine un outfit cu care o sa faci senzatie in club.

Daca ma intrebi pe mine, pantalonii jogger nu sunt pentru oricine. Dar pentru cine sunt? Pai… poate pentru tipele cu atitudine, care stiu ca nu haina face pe om, ci invers, tipele care orice si-ar pune pe ele o sa arate senzational.

Pantalonii jogger sunt acei pantaloni larguti si usor stransi in partea de jos, care, in viziunea mea, vin bine doar pe fetele cu forme, mai exact pe fetele cu un posterior bombat si picioare nu foarte subtiri. Mie nu cred ca mi s-ar potrivi, oricat de mult imi place sa admir la altcineva combinatia de pantaloni jogger – tenisi sau pantaloni jogger – pantofi cu toc. Si asta nu ma impiedica sa imi las imaginatia sa zburde si sa fac combinatii pe care as vrea sa le port, chiar daca asta nu o sa se intample niciodata.

Daca iti plac pantalonii jogger si detii deja cateva perechi, pentru ca sunt comozi si se gasesc si in varianta eleganta, o sa citesti continuarea acestui material si o sa iti placa ce vezi.

Citește și:

Am luat cateva perechi de pantofi si sandale cu toc, le-am asortat la o anumita pereche de pantaloni jogger, iar ce a iesit este inceputul unor outfit-uri inedite.

Poarta pantalonii jogger cu tocuri subitiri

Pantalonii jogger vaporosi sunt ideali pentru zilele calduroase de primavara si serile racoroase de vara. Ii porti atunci cand picioarele tale au nevoie de libertate dupa ce au stat captivi o perioada lunga de timp in blugii super skinny. Picioarelor trebuie sa le dai ocazia sa respire, altfel o sa te trezesti cu semne urate precum vergeturile si celulita.

Pantalonii jogger vaporosi pot fi introdusi intr-o tinuta office cu camasa si pantofi stiletto.

Aceeasi pereche o porti cand iesi in oras sau iti petreci seara in club si o combini cu sandale cu toc si un top din material fin.

Pantaloni jogger, sandale cu toc si stiletto

Pantaloni jogger: 599 lei; Stiletto stralucitori: 269 lei; Sandale: 249,99 lei

Citește și:

Stiletto si sandale pentru pantalonii jogger satinati

Am gasit aceasta pereche de pantaloni jogger din satin care este combinatia perfecta intre pantalonii sport si pantalonii eleganti pe care ii imbraci doar cu anumite ocazii.

Pantalonii jogger din satin in tonuri nude sunt potriviti intr-o combinatie cu sandale cu multe barte fine si maiou satinat.

Poti inlocui oricand sandalele cu toc cu o pereche de stiletto si sa obtii un outfit office-elegant.

Pantaloni jogger, pantofi stiletto, sandale cu toc

Pantaloni jogger: 84,90 lei; Sandale: 119 lei; Pantofi stiletto: 146,90 lei


Desi am spus mai sus ca pantalonii jogger nu ma avantajeaza, sunt de parere ca in viata trebuie sa le incerci pe toate. Si o sa incerc la un moment data o astfel de combinatie, pentru ca trecerea anilor te schimba atat pe interior, cat si pe exterior, iar ceea ce nu ma punea in valoare la 20 de ani, s-ar putea sa fie ce ma reprezinta la 30 de ani.

Citește și:

Te provoc si pe tine sa incerci un outfit inedit chiar in ziua in care ai mai putina incredere in tine si sa fii atenta la reactiile celorlalti. S-ar putea sa ai o surpriza placuta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Moustache Girl

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.