Setari Cookie-uri

Gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate

Gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate in primavara/vara 2017. Sunt sigura ca asta nu e surpriza pentru voi, dragi fashioniste! Mai ales ca trendul “descendent” in ceea ce priveste dimensiunea gentilor a inceput de vara trecuta. Cu mici clutch-uri box, cu cate o geanta micuta de mana, tip-sac, usor-usor, gentile de dimensiuni mici au devenit mari… vedete in prezentarile de moda. Si sigur vor deveni si in gardeoba ta, pentru ca sunt cu adevarat de efect si pline de farmec.

Gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate nu tocmai din considerente practice – sa fim serioase! e mult mai la indemana sa iti incapa si laptopul in geanta, nu?

Ei bine, o fi, doamnelor! Dar mini-gentile nu se poarta pentru carat, ci pentru admirat! Pentru senzatia aceea de pretiozitate. Ce e mai pretios decat sa ai in geanta-ti minuscula telefonul si rujul? Mergand asa, agale, cu mini gentuta ta la brat vei avea senzatia ca nici n-ai nevoie de altceva, intrucat tocmai ce te-ai dat jos din limuzina cu sofer si ai pasit pe Covorul Rosu!

Nu judeca mini-poseta dupa micime, caci efectul ei asupra tinuntei tale si asupra mood-ului tau va fi scontat! Urmeaza sfaturile noastre de mai jos si te vei convinge ca in primavara/vara 2017 gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate:

Alege geanta mica de tip box. Sau mai degraba, atat de mica, incat i-am putea spune de tip tabachera! Este daca vrei ca o borseta doar ca rigida. Poate fi si metalica. Genul aceasta de mini-bag se poarta pe umar sau tip-postas. Inspira-te de la Valentino si alege un model cu lant pe post de bareta.

Citește și:

Geanta box

Geanta box: 659 lei

Gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate si pentru ca sunt cele mai dragalase! Isabel Marant a propus gentute mici de mana, tip borseta de acte, doar ca pline de franjuri sau cu pattern floral!

Geanta plic

Plic: 239 lei

Tot la capitolul dragalasenie intra si gentile mici de mana propuse de Femi. Cu toarta decorata cu o esarfa prinsa in funda si cu un breloc pufos ce ii face concurenta prin dimensiuni, gentii propriu-zise, Fendi propune un stil ludic, amuzant, cu adevarat de vara!

Geanta mica

Geanta: 349 lei

Gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate si pentru ca sunt cool! Convinge-te vazand colectia Boho-kitsch a lui Roberto Cavalli ce a asortat o geanta de umar micuta, din catifea brodata cu flori, unei perechi de jeans cu aplicatii metalice, unei centuri cowboy-style si unei camasi cu imprimeu floral.

Citește și:

Geanta cu broderie

Geanta cu broderie: 249,99 lei

Geanta mica a verii poate fi si metalica – fie prin textura cu irizatii strlucitoare, fie prin accesoriile aplicate! Pentru ca se poarta gentile mici cu insigne, brose, tinte, capse si alte aplicatii metalice, ar fi pacat sa lasi vara sa treaca fara o astfel de investitie!

Geanta cu aplicatii

Geanta: 76,99 lei

Si daca tot am vorbit de borsete, e necesar sa stii ca va fi vara in care gentile, posetele si plicurile mici sunt cele mai purtate si sub forma de borseta prinsa in talie. Indrazneste sa porti o astfel de mini-geanta la o rochie flu-flu, lucioasa!

Borseta alba cu detalii galbene

Borseta: 104,99 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.