Setari Cookie-uri

COS a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti

Magazinul va debuta cu colectia de primavara/vara 2017, prezentand look-uri cu un aspect romantic, curat si o precizie grafica soft.

comunicat de presa

COS

COS, brandul recunoscut pentru designul sau modern, atemporal, functional si tactil, a deschis cel de-al doilea magazin, in prestigioasa locatie Baneasa Shopping City, din Bucuresti. Intr-o locatie de 357 mp, situata pe un singur etaj, se regasesc atat colectii de dama cat si colectii barbatesti.

Magazinul va debuta cu colectia de primavara/vara 2017, prezentand look-uri cu un aspect romantic, curat si o precizie grafica soft care se imbina perfect cu un craft modern. Piesele sunt create intr-o paleta de culori discrete, cu accente contrastante de albastru, argintiu, bej si terracotta. Designul magazinului este in ton cu valorile brandului, creand un mediu de shopping relaxant si primitor, folosind culori neutre, linii curate si materii prime naturale.

Marie Honda, COS Managing Director, spune despre noul magazin, "Suntem foarte incantati de deschiderea noului magazin din Romania, dupa un feedback puternic de la clienti in legatura cu lansarea noastra pe piata de anul trecut. Deschiderea din Baneasa Shopping City va fi un mare plus pentru brandul COS, iar noi speram ca toti clientii nostri se vor bucura de ceea ce noua locatie are de oferit."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.