Setari Cookie-uri

Jeansi in tinute de birou

Da! Da! Da! Imi place cel mai tare ideea de jeansi in tinuta de birou. Eu personal port blugi in fiecare zi la locul de munca si incerc de fiecare data sa ii duc atat in zona office, cat si in cea casual. Daca dimineata ma trezesc binedispusa, pun in picioare cea mai frumoasa pereche de incaltari pe care o am, o bluza fina, blugii skinny si un trench coat sau geaca de piele.

Fara doar si poate, acesta este unul dintre subiectele mele preferate. Da-mi o pereche de blugi, un tricou si o pereche de tenisi/adidasi si sunt in stare sa cuceresc lumea. Ah, stai! Asta era pana anul trecut. Anul asta adaug la perechea preferata de blugi si pantofii stiletto, sandalele cu toc si platformele. Oricum ar fi, denim sa fie!

Stiu ca sustin sus si tare ca varsta de 30 ani vine la pachet cu o schimbare evidenta a stilului vestimentar, insa la jeansi nu ma vad in stare sa renunt vreodata in aceasta viata. Si, daca ma gandesc bine, nici nu trebuie.

Pentru outfit-urile office se gasesc sute de combinatii in care pantalonii din denim nu vor deranja nici pe cel mai serios sef, cel care isi doreste ca subalternii lui sa fie intotdeauna imbracati la patru ace.

Iti las mai jos trei dintre tinutele de birou care sa te inspire si pe care sa le incerci cand temperaturile mai cresc.

Citește și:

Jeansi in tinuta de birou lejera

Dupa cum spuneam la inceput, cam asa arata tinuta de birou ideala pentru mine. Am ales o bluza alba cu umerii goi pentru ca am facut inca de anul trecut o pasiune nebuna pentru acest model si mi se pare mult mai potrivit cand vine vorba de un outfit office.

Blugii sunt pana la glezna si se potrivesc de minune cu adidasii albi. Pentru unele job-uri, asta este tinuta de birou de vineri, fiind singura zi in care angajatilor li se permite sa renunte la camasa, sacou si la pantofii office si sa se imbrace lejer.

Jeansi in tinuta de birou casual

Bluza: 146,13 lei; Jeans: 152,70 lei; Pantofi sport: 439,90 lei

Jeansi in tinuta de birou eleganta

Da, ai voie sa porti la locul de munca body! Atata timp cat nu vorbim despre un body din dantela sau insertii transparente si snururi. Asa ca se ia un body decent, se combina cu blugi evazati cu talie inalta si o pereche de platforme si se obtine o tinuta de birou eleganta si lejera in acelasi timp, care pune in valoare feminitatea si delicatatetea celei care o poarta.

Citește și:

Jeansi in tinuta de birou eleganta

Body: 159,99 lei; Jeans: 197,11 lei; Sandale: 178,99 lei

Jeansi in tinuta de birou moderna

Tinuta de birou moderna inseamna pentru mine camasa vaporoasa fara maneci – blugi ¾ drepti – sandale cu toc gros si curele multiple.

Este genul de outfit care impaca toate gusturile si se muleaza pe orice silueta. Nu este un outfit mult prea office, care sa te scoata prea mult din zona de confort, dar nici un outfit banal, care sa te prezinte celorlalti drept o persoana simpla si monotona.

Jeansi in tinuta de birou moderna

Camasa: 95,99 lei; Jeans: 210,25 lei; Sandale: 197,90 lei

Daca nu te-ai convins pana acum, trebuie sa stii ca atunci cand porti pantaloni din denim nu ai cum sa dai gres cu o tinuta. Nu exista pantaloni care sa te faca sa te simti mai bine in pielea ta si care sa te scoata mai repede din impas atunci cand nu stii cum sa te imbraci.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Julia Strekoza

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.