Setari Cookie-uri

Stilul OFFICE altfel

Atunci cand majoritatea descrie stilul office ca fiind plictisitor… Wearoin accepta provocarea. Vezi cum poti iesi din zona de confort a tinutei ‘de birou’.

comunicat de presa:

Wearoin este un brand nascut din dorinta de a imbina povestea cuvintelor, culorilor, formelor si a imaginatiei creatoare intr-un proiect care isi propune sa imbrace elegant, extravagant, altfel sau la fel soclul feminitatii.

Analizand activitatile femeii cotidiene, ne dam seama ca aceasta are prea putin timp pentru a duce la bun sfarsit toate activitatile zilnice si a reusi sa se si preocupe pentru a avea o tinuta impecabila in fiecare zi. Daca ‘biroul’ ti-a devenit a doua casa, atunci stii ca tinuta impusa este rareori confortabila, materialele deseori rigide iar culorile sobre.

Wearoin propune o abordare office altfel: jucausa, colorata, eleganta, sexy si confortabila.

Una din piesele nelipsite unei tinute office este camasa: Wearoin propune o colectie de camasi din materiale precum organza si voal, care ofera flexibilitate si o nota de rafinament oricarei tinute.

Citește și:

Daca deja iti surade ideea, poti sa te inchipui intr-un deux-pieces din tweed si poplin? Cu un aer de scolarita prin decenta si coloristica, dar si o nota sexy prin croieli ce pun in valoare aproape orice tip de silueta.

Nu poti sa treci neobservata daca alegi o pereche de pantaloni ‘CandyShop’ ,disponibili pe facebook.com/wearoin. Creati cu gandul la trasatura dominanta a satinului, fluiditatea lor te poate trimite acasa cu o durere de cap in minus.

Ce porti pe deasupra?

Wearoin a creat un palton ce imbina sobrul si elegantul cu originalitatea si confortul.

Paltonul din tafta are o atingere de satin greu neobservabila. Cordonul iti mangaie talia, iar detaliul te poarta intr-o zona luxurianta fara nici un efort.

Daca te vei regasi in textura, forme si nuante, te asteptam sa ne contactezi pe pagina de facebook (facebook.com/wearoin) sau sa ne urmaresti activitatea pe instagram, sub aceeasi denumire. Produsele noastre asteapta sa intalneasca femeia care sa le dea tinuta, pentru ca nicio haina nu-i mai mult decat un accesoriu al pasilor plini de incredere ai unei femei. Comezile pot fi facute atat pentru produsele din colectia noastra cat si pentru cele pentru care vrei sa fii propriul creator.

Ne gasesti pe strada Theodor Sperantia, nr.100, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0721884720 in intervalul orar 9-17 pentru comenzile personalizate sau pentru produsele din colectie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.