Setari Cookie-uri

Rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017

Rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 sunt piese-cheie in ceea ce priveste tinutele pe care le vom alege. Designerii si casele de moda s-au pus de acord: va fi, pe langa multe altele, si un sezon feminin. Un sezon dominat de volane, de decolteuri sexy si slituri adanci, provocatoare. Va fi o vara a fustelor inflorate, a rochiilor lucioase, a faldurilor fluide, matasoase. Iar rochiile baby-doll ce se poarta in primavara si in vara lui 2017 sunt cu siguranta feminine!

Dar rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 mai sunt si altfel, nu doar ladylike. Mai sunt jucause, cu chef de copilarie si guma de mestecat.

Mai sunt rozii, trandafirii, suave, delicate, diafane, eterice pentru ca sunt din materiale fluide, subtiri, fine, matasoase, din layere de volauri transparente, din dantele si tulle.

Mai sunt si pastelate, cremoase, cu zahar pudrate si cu parfum de fondante, e inghetata sau de serbet cremos.

Si mai sunt curajoase, pline de contraste, de purtat cu sex-appeal si indrazneala!

Rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 au fost combinate la Fendi cu cordon lat in talie si cizme cowboy-style, totul in tonuri fade, de alb, bej si roz.

Mixurile ton sur ton in nuante delicate sunt cu adevarat potrivite pentru rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017.

Rochie cu volane

Rochie: 300 lei

Citește și:

Philosophy alege un baby-doll cu multe volane cu tiv brodat, dantelat, ce lasa umerii la vedere. Layerele transparente sunt completate de un bolero suav, sandale nude, cu barete fine si o geanta de mana metalica, aurie.

Daca planifici sa fii mireasa in aceasta vara si esti o fire romantica dar ceva mai neconventionala, alege o rochie baby-doll roz, cu multe volane, accesorizeaz-o ca mai sus si gata!

Rochie cu volane

Rochie: 799,90 lei

Rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 pot fi obraznice, la Chloe, de exemplu! Rochita flu-flu rozie, cu broderie pe piept, amintind de uniforma unei scolarite, este asortata in contrast. Mici accente de sportswear – ghetele sport si geanta mare – un ruj bogat, inchis la culoare, aproape Dark si coditele Sexy Lolita completeaza look-ul!

Rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 pot fi si sport! Pot fi adaptate cu usurinta in tinute casual, de club sau part, dar iata, si in mixuri sporty!

Citește și:

Rochie baby-doll

Rochie: 152 lei

Dar rochiile feminine baby-doll in primavara vara 2017 mai sunt si Goth, Dark, Rock sau Punk. La Christian Dior am vazut rochia baby-doll lunga, neagra, cu corset din voal si fusta cu volane din tulle. Alaturi de pantofi cu bareta pe glezna si choker subtire pe gat vei fi o dansatoare de Flamenco ceva mai dark.

Vei fi cu siguranta lebada neagra intr-o rochie baby-doll neagra, asa ca asuma-ti acest rol si poarta acest stil cu indrazneala!

Rochie baby-doll

Rochie: 199 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.