Setari Cookie-uri

Ce blugi pun in bagaj cand calatoresc

Din bagajul de calatorie nu trebuie sa lipseasca cele mai confortabile perechi de blugi, dar si cele pe care le poti adapta dupa caz - la tinute elegante sau in zilele in care ai multe drumuri de facut.

Blugii sunt indispensabili in calatorii, chiar si atunci cand destinatia este litoralul romanesc sau o insula/tara exotica. Asta pentru ca blugii se numara printre cei mai confortabili pantaloni si sunt cei mai usor de asortat, reusind sa satisfaca atat doamnele elegante, cat si tinerele active - adeptele stilului casual-lejer.

Am ales pentru acest material patru modele de blugi carora ar trebui sa le faci loc in bagajul de calatorie. O pereche o iei pe tine, iar celelalte trei... le gasesti loc in geanta, da?!

Blugi cu aspect deteriorat

Nu recomand blugii cu aspect deteriorat in tinuta de birou, insa sunt un must-have in calatorii. Pe langa faptul ca ajuta la realizarea unor outfit-uri super cool cu care o sa arati fabulos in pozele pentru Instagram, blugii cu aspect deteriorat sunt pentru zilele semi-calduroase, cand nu stii exact cum sa te imbraci ca sa nu iti fie nici prea cald, dar nici prea frig.

Citește și:

Modelul din imaginea alaturata se combina de minune cu pantofi sport si tricouri oversize, sandale cu platforma sau pantofi stiletto si un top cu bretele subtiri.

Blugi rupti

Mai multe detalii

Blugi skinny

Sunt absolut convinsa ca nu ai pleca intr-o calatorie fara sa ai la tine cel putin o pereche de blugi skinny. Daca ma intrebi pe mine, eu nu ies din blugii skinny decat atunci cand dorm, indiferent de cate drumuri lungi si anevoioase am de facut. Chiar daca este recomandat sa nu sufocam piciorul in pantaloni super stramti pe timp de vara si atunci cand avem mult de mers, eu nu ma pot dezlipi de acest model, asa ca aleg un model din denim elastic.

Ca sa ma simt libera, ii port cu tenisi si un tricou casual, iar daca vreau sa ies seara undeva, ii combin cu incaltaminte cu toc si o bluza sexy.

Blugi skinny

Mai multe detalii

Blugi cu aplicatii

Blugii cu broderie si alte aplicatii sunt, dupa cum am mai spus, un must-have, iar asta inseamna ca nu ai voie sa pleci anul acesta in calatorie fara ei. O sa spui adio diminetilor in care te indispui (da, se intampla asta chiar si in vacante) pentru ca nu stii cum sa te imbraci ca sa le faci impresie buna oamenilor cu care te intalnesti pe strada.

Citește și:

Uneori nu trebuie sa vorbesti cu cineva ca sa isi faca o impresie despre tine - outfit-ul reprezinta in foarte multe cazuri cartea de vizita.

Blugi cu aplicatii

Mai multe detalii

Blugi boyfriend

Daca tot am spus ca este recomandat sa dai picioarelor libertate sa se miste, inseamna ca blugii boyfriend sunt alegerea ideala pentru calatoriile cu multe drumuri. Daca pana acum nu ai indraznit sa ii porti, este timpul sa o faci, pentru ca asta este si anul in care m-am decis sa le dau si eu o sansa.

Plimbarile din timpul zilei necesita tinute lejere, asa ca o sa porti "blugii prietenului" cu sandale cu talpa joasa sau o pereche de pantofi sport, in timp ce seara inlocuiesti incaltamintea comoda cu o pereche finuta de pantofi stiletto sau sandale cu toc si baretute fine.

Blugi boyfriend

Mai multe detalii


Eu sunt genul de persoana care rar iese din zona de confort si pe care ai sa o vezi mai tot timpul imbracata simplu si casual. In calatorii, insa, ma schimb radical.

Citește și:

Oamenii straini, locurile straine si pofta de viata pe care mi-o ofera o calatorie ma elibereaza de inhibitii si ma indeamana sa indraznesc sa fiu cine visez in fiecare sa zi fiu (din punct de vedere vestimentar).

Asa ca profit de fiecare iesire din tara, sau chiar din oras, ca sa imbrac hainele pentru care astept ocazii speciale sa le pun pe mine si sa fac combinatiile de pe blog-uri si Pinterest care m-au inspirat.

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.