Setari Cookie-uri

Ce haine in culori tari purtam in sezonul cald

Reimprospateaza-ti garderoba cu haine in culori tari! Fa o pauza de la hainele negre sau gri si lasa-te invaluita de nuantele pastelate, surorile soarelui si ale vietii! Si indrazneste!

Stiu ca multe dintre noi au evitat pe cat posibil hainele in culori tari. Am facut si eu asta, insa "regula" a fost incalcata in urma cu 2-3 ani, cand am inteles ca rozul nu este o culoare kitschoasa sau de fetite si ca o rochie verde neon este demna chiar si de covorul rosu.

In continuare te las sa te inspiri din recomandarile mele cu articole vestimentare in culori tari pe care sa le introduci in outfit-urile tale din sezonul cald.

Rochie fuchsia

O rochie superba de un roz dulce care iti aduce buna dispozitie, eleganta si feminitate cata vrei. O rochie pe care o porti la intalnirile romantice, la petrecerile in aer liber si la evenimentele la care vrei sa fii in centrul atentiei. Se poarta cu pantofi stiletto, sandale cu toc si atitudinea corespunzatoare.

Rochii de seara

Mai multe modele de rochii de seara

Rochie portocalie

Razele soarelui se inteleg de minune cu hainutele si accesoriile portocalii. Asa ca m-am gandit sa-ti fac cunostinta cu o rochie portocalie asimetrica pe care sa o imbraci in serile de vara cand iesi in club.

Citește și:

Sandalele cu toc, geaca de piele, o geanta de dimensiuni mici si o palarie vor completa perfect tinuta.

Rochii de vara

Oferta rochii de vara

Rochie albastru aprins

Nu stiu tu, dar eu ma dau in vant dupa rochiile cu franjuri. Le vad ideale pentru petrecerile la care voi dansa intreaga noapte si imi doresc sa fiu regina ringului.

Cerceii statement si geanta plic sunt singurele accesorii pe care trebuie sa le ai.

Acest albastru puternic al rochiei nu face altceva decat sa ma inchipui la un party desfasurat la pisicina. Acum! In acest moment.

Rochii de vara

Alege modelul care ti se potriveste

Bluza verde aprins

O fi ea vara calduroasa tare, dar serile uneori pot fi racoroase bine de tot. Mai ales daca te prinde noaptea pe litoral sau undeva in aer liber. Pentru momentele de genul iti recomand aceasta bluza verde absoluta minunata.

Da, e sport, si ce daca?! Stii cat de bine vine cu o fusta sau o rochie in clos?!

Citește și:

Haine in culori vii

Bluze in tonuri de verde

Blugi galbeni

Galbenul este cea mai calda culoare. Reprezinta razele soarlelui, lumina si viata. Te incarci de energie doar cand o privesti, iar daca o pui si pe tine, atunci efectul o sa fie si mai puternic.

Fie ca este vorba de o bluza, o rochie sau o pereche de pantaloni in tonuri vii de galben, soarele o sa iti zambeasca si mai tare cand o sa te zareasca pe strada.

Pantaloni galbeni

Alege modelul preferat

Pantaloni scurti albastri

Nu ai cum sa lasi sezonul cald sa treaca fara sa te plimbi pe malul marii imbracata cu acesti pantaloni dragalasi. Sau sa mergi la festivalurile verii altfel decat intr-o pereche de pantaloni scurti din dantela.

Adauga-i o pereche de pantofi casual, un top tot din dantela si o palarie pentru un look cool.

Pantaloni scurti din dantela

Alege din oferta de pantaloni scurti


Dar stii ce spunea Coco Chanel? Ca "Cea mai buna culoare din lume este acea culoare care arata bine pe tine". Tine cont de ea!

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.