Setari Cookie-uri

Tinute zilnice in tendinte de primavara-vara 2017

Stii deja: primavara este despre culori vii, materiale vaporoase, imprimeuri, broderii si aplicatii. Primavara inseamna zambete, complimente, parfumuri dulci, plimbari in parc, optimism, idei indraznete si prietenii noi.

Este anotimpul florilor cel care ne reda pofta de viata si ne ofera acel boost de incredere de care avem nevoie pentru a accepta provocarile si a ne face planuri noi. Planuri noi inseamna uneori doar schimbarea culorii de par sau reimprospatarea garderobei.

Apoi urmeaza vara, care face ca dorintele noastre sa devina realitate si care ne poarta in cele mai frumoase aventuri si scenarii de poveste. Si vara se fac cumparaturi, dar parca tot mai bine suna o vacanta petrecuta departe de agitatia orasului.

Asa ca, daca te numeri printre cele care primavara isi cheltuie tot salariul pe hainute, pantofi si alte accesorii in ton cu sezonul, atunci acest material este pentru tine!

M-am gandit sa aduc in vedere cateva idei de tinute zilnice pe care sa le imbraci in primavara-vara 2017, tinute pe care poti incepe sa le achizitionezi acum ca sa nu mai duci grija lor cand vine ziua de vacanta.

Citește și:

Haine in culori vii in tinute zilnice de primavara

Haine in culori vii - de asta trebuie sa tii cont la orice inceput de primavara. Si ma bucur ca unele dintre noi au renuntat la garderoba de iarna imediat ce a dat putina caldura, iar acum le vad pe strada si la metrou imbracate in trenciuri si pantaloni colorati, cu fuste midi si camasi cu imprimeuri.

Recomandarile mele pentru aceasta categorie sunt: un sacou intr-o nuanta superba de roz deschis, o pereche de pantaloni casual-eleganti galbeni si o camasa asimetrica pentru tinutele elegante.

Haine in culori vii

Camasa roz; Sacou elegant; Pantaloni galbeni

Tinute zilnice inspirate de moda anilor '80

Moda anilor '80 a insemnat culoare, dimensiune si curaj. A fost vremea hainelor si a machiajului in culori stridente, a bijuteriilor supradimensionate si a parului tapat cu muuult fixativ. In anii' 80 s-au purtat umerii bufanti, fustele mini, colantii cu elastic, bluzele, jachetele si pantalonii largi, hainele in culori neon si spandex-ul.

Citește și:

Daca ti s-a intamplat sa vezi in zilele noastre tinere imbracate asa, nu te grabi sa le judeci, ele stiu exact ce fac! Am si eu cateva recomandari pentru tine care te duc in directia aceea si pe care sa le porti fara sa-ti fie rusine ca pari mult prea... old school.

Moda anilor '80

Sacou clasic; Bluza asimetrica; Fusta neagra

Outfit cu imprimeu floral din cap pana in picioare

Ce spuneam... imprimeu floral este de nelipsit din garderoba de primavara. Daca nu porti pe haine sau accesorii model floral este ca si cum primavara nu ar fi sezonul florilor.

Poate ca nu iti surade ideea de bluza, pantaloni si incaltaminte cu flori, nici eu nu cred ca m-as simti in elementul meu, dar cu siguranta o sa adori cum se asorteaza o rochie cu imprimeu floral cu tenisi cu broderie aplicata.

Magazinele online ne pun la dispozitie o multime de modele de pantofi casual si eleganti cu broderie florala, asa ca ai de unde alege perechea potrivita stilului tau.

Citește și:

Outfit cu imprimeu floral

Rochie cu imprimeu floral; Tenisi albastri; Espadrile albastre

Cum creezi o tinuta stil minimalist

Cand vine vorba de design interior si arhitectura, nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa stilul minimalist, dar cand vad o tinuta in stil minimalist, privirea mea se bucura. Initial am crezut ca este greu sa obtii un outfit minimalist pana ce m-am interesat mai bine si am inteles cum sta treaba.

Stilul minimalist inseamna piese simple inspirate din forme geometrice, unicolorate, dar de efect.

Cu o camasa alba dreapta, o pereche de pantaloni office la dunga si o pereche de pantofi casual simpli obtii o tinuta in stil minimalist perfecta pentru zilele petrecute la locul de munca.

Tinuta stil minimalist

Camasa supradimensionata; Pantaloni office; Tenisi albi; Pantofi din piele

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Ann Haritonenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.