Setari Cookie-uri

Tinute de festival: cum te imbraci la Summer Well, Untold sau Electric Castle

Tinutele de festival sunt cool! Poarta jachete de blugi, pantaloni midi, largi, bocanci de vara, palarii de vara, tricouri urban, geci din piele si accesorii masive

Tinutele de festival vor imbina cu succes confortul – hei, trebuie sa dansezi! – moda urbana – hei, trebuie sa fii cool! – si detaliile sexy – hei, trebuie sa fii feminina chiar si cu berea in mana!

Si tocmai pentru ca usor-usor incep sa apara festivalurile de muzica , m-am gandit sa “desenez” portretul-robot al tinutei de festival. Desigur, la festivalurile de muzica si la concerte se poarta jeans, topuri urbane – tricouri, camasi cadrilate, maiouri sexy – multe geci din piele si accesorii spectaculoase! Tocmai pentru a nu fi trasa la xerox si a iesi in evidenta din multime, iti propun un outfit altfel!

Ca e Summer Well, ca e Electric Castle sau Untold, oricare ar fi evenimentul la care mergi, ti-am pregatit un mic ghid de vestimentatie urbana!

Haine chic pentru tinuta ta de festival

Alege in locul modelelor de jeans cu broderie, un model de culottes midi. Sau o fusta-pantaloni, daca vrei!

Citește și:

Tinuta ta de festival trebuie sa includa si un layer calduros, daca la nevoie va ploua. Nu vreau sa spun sigur la ce festival ploua mereu (Electric Castle! J) dar e necesar sa fii pregatita! Alege o jacheta din denim (doar nu te asteptai sa iti sugeram pelerina de ploaie, aceea e la tine by default, sper!). Geaca de blugi se potriveste de minune in acest context.

Pe dedesubt, sau mai bine spus, cand pui geaca de blugi la brau, ramai intr-un top cu umerii goi. Tinuta ta de festival nu putea fi completa fara un top fara umeri!

Accesorii pentru tinuta de festival

Urmareste bocanci decupati in magazin Rucsac Mango cu broderie florala Detalii palarie Meli Melo Paris

Tinutele de festival sunt cool! Poarta jachete de blugi, pantaloni midi, largi, bocanci de vara, palarii, tricouri urban, geci din piele, accesorii masive si nu uita cel mai important detaliu: confortul! Ai nevoie de confort ca sa te distrezi!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.