Setari Cookie-uri

De ce bluza in dungi e o piesa must have versatila

Bluza in dungi este acea piesa vestimentara pe care o scoti din dulap atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci, dar stii ca vrei ceva diferit, ceva care sa iasa din banal. Bluza in dungi nu se demodeaza, ba chiar revine in tendinte de la an la an, si se afla in garderobele tuturor doamnelor si domnisoarelor in cel putin un exemplar. Nu te asteptai, nu?!

Eu am o simpatie aparte pentru bluzele in dungi, fie ele orizontale sau verticale. Mai ales de cand o buna prietena mi-a spus in urma cu cativa ani ca atunci cand vede o astfel de bluza se gandeste la mine.

Cica m-ar reprezenta. Nu remarcasem asta pana atunci, dar am primit cu drag complimentul si de atunci mi-am indreptat si mai mult atentia spre bluzele, maieurile, camasile si cardiganele cu dungi. Si imi plac cu atat mai mult cu cat dungile ma fac sa par cu cateva kilograme in plus si cu forme mai generoase.

Bluze in dungi elegante

Cum spuneam, imi plac bluzele cu dungi dintotdeauna, dar de cand a venit moda modelelor cu umerii goi si a camasilor lungi parca am innebunit. Atat de mult imi plac incat, fara sa exagerez, visez la un dulap in care umerasele tin doar aceste modele.

Bluzele de genul asta sunt versatile. Astazi le porti cu blugi rupti si bascheti, maine iti vin in ajutor daca vrei sa obtii un outfit elegant format din pantaloni la dunga, pantofi stiletto, trench coat si palarie.

Citește și:

Camasi in dungi

Camasa in dungi cu umeri goi Bluza cu dungi

Bluze in dungi in tinute casual

Pasiunea mea pentru bluzele in dungi a venit odata cu bluza primita de la sora mea. Ei ii era prea mica, asa ca mi-a facut-o cadou. Nici ca am mai iesit din ea. O purtam de 2-3 ori pe saptamana. Stiu, exageram.

Era alba cu dungi negre orizontale, cu maneci scurte, usor decoltata si putin mai lunga decat un tricou obisnuit. Am purtat-o cu balerini, tenisi, platforme, in combinatie cu jacheta din denim, geaca de piele sau cardigan...

Bluze in dungi

Tricou asimetric cu dungi Maiou in dungi

Pentru ca asta este farmecul bluzelor in dungi - le porti dupa cum iti pofteste inima si intotdeauna o sa obtii look-ul potrivit.

In plus, orice top sau bluza ori camasa in dungi te ajuta sa iti conturezi o tinuta, sa iti imbunatatesti anumite aspecte si sa arati bine indiferent de zi. Tine minte pontul asta, pentru ca e valabil intotdeauna:

Citește și:
  • dungile verticale alungesc silueta si o subtiaza, te vor face sa pari mai inalta si mai slaba. Asadar, poarta-le doar daca e cazul. Daca esti norocoasa si esti inalta si slaba, poarta-le mai rar. Poti opta in schimb pentru:
  • dungi orizontale, care creeaza optic impresia de volum si mai mult, mai plin. Sunt ideale daca ai un piept mai putin generos, esti mai slabuta si vrei sa pari mai mare in partea superioara a corpului.
  • Tips: Incearca sa nu abuzezi de dungi. Pot obosi ochiul. Asa ca nu alege sa porti o bluza in dungi alb-negru la o intalnire, intr-un meeting sau la interviu. In timp, pot deranja optic persoanele care te privesc si nu vrei asta. In schimb, potoleste intensitatea lor cu un sacou unicolorat, eventual intr-una din culorile bluzei in dungi.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/dapunk

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.