Setari Cookie-uri

Modele de camasi in dungi: cum sa le porti in functie de silueta

Camasile in dungi din acest sezon sunt oricum numai plictisitoare nu! Si sunt foarte folositoare in a masca micile imperfectiuni ale siluetei! Poarta dungi verticale pentru alungirea siluetei. Alege imprimeu cu dungi subtiri ca sa dispara burtica! Citeste toate sfaturile noastre de stil!

Modelele de camasi in dungi nu s-au demodat! Ba dimpotriva, in primavara/vara 2017, se poarta cat mai variate si interesante! Le-am vazut pe catwalk asortate la fuste midi, pantaloni eleganti din satin, pantaloni sport, de tip leggings sau training, la fuste lungi, maxi sau conice si bineinteles la jeans!

Camasi in dungi pentru primavara/vara 2017

In primavara/vara 2017 chiar vei gasi sugestii de camasi in dungi, indiferent de tipologia corpului tau. La Monse, am vazut camasa in dungi verticale, deconstruita, cazuta pe umeri, purtata cu pantaloni Cargo din satin si sandale cu toc!

La Mulberry, modelele de camasi in dungi au fost interpretate in stilul pijama: camasa oversize, cu dungi subtiri, verticale si orizontale, asortata cu pantaloni maxi, colier-statement, pantofi tip Oxford, metalici si un plic mare.

La Tibi, camasa in dungi orizontale de aceasta data, este reinterpretata sub forma unui top, purtat cu ptanloni largi, eleganti, la dunga, si sandale flats, tip flip-flops! Camasa in dungi late apare la Nina Ricci! Ea propune un model de camasa eleganta, cu dungi verticale late, asortata la un deux-piece cu pantaloni si accesorii in culori tari!

Citește și:

Ce camasa in dungi ti se potriveste in functie de silueta?

Imprimeul cu dungi poate face adevarate minuni in remodelarea vizuala a siluetei. O burtica pe ici, un bust prea mare sau prea mic pe colo, brate mai groase sau spatele lat – fiecare femeie “isi gaseste” defectele imediat! Daca vrei sa ascunzi mici imperfectiuni in partea de sus a corpului, de care nu esti mandra, poti apela la camasa in dungi!

Camasa in dungi subtiri pentru un efect de alungirea siluetei

Daca esti micuta de statura sau vrei sa creezi impresia de silueta zvelta, alungita, alege o camasa in dungi subtiri. De preferat verticale, oblice sau in “joc” – din toate directiile. Poarta acest gen de camasa la tinutele office, cu fuste conice, midi sau cu pantaloni pana, la dunga!

Modele de camasi in dungi daca esti plinuta

Camasi office cu dungi late

Camasile in dungi din acest sezon sunt oricum numai plictisitoare nu! Si sunt foarte folositoare in a masca micile imperfectiuni ale siluetei! Poarta dungi verticale pentru alungirea siluetei. Alege imprimeu cu dungi subtiri ca sa dispara burtica! Camasile de dama in dungi late adauga cateva kilograme, daca ai o silueta firava!

Citește și:

Sursa foto front page: Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.