Setari Cookie-uri

Modele de costume de baie pentru vara 2017

Iti place costumul de baie intreg sau din doua piese? Iti plac costumele de baie intr-o singura culoare sau multicolor si cu imprimeuri? Sutienul il preferi cu push up sau sub forma de triunghi? Iar slipul?

Costumul meu de baie ideal este format din doua piese si este negru. Nu are sutien cu push up, insa lasa impresia ca am un bust ceva mai generos, iar slipul are grija sa nu imi stranga fundul astfel incat sa ofere o imagine inestetica.

Vara asta, insa, simt ca e momentul sa schimb ceva, mai exact sa imi pun in evidenta silueta si bronzul intr-un costum de baie plin de culoare. Ca sa nu ma mai trezesc cu cateva zile inainte de vacanta ca iar pun in bagaj costumul de anul trecut, am zis sa arunc o privire in magazinele online si, sincer, nu ma asteptam sa vad colectiile de anul acesta.

Costum de baie cu paiete

Costumul de baie rosu cu paiete este o adevarata provocare si, daca ma intrebi pe mine, nu este pentru oricine. Dar arata mult prea bine ca sa nu ti-l recomand.

Costumul de baie cu paiete este ideal pentru femeile obisnuite fie in centrul atentiei si carora le place sa suprinda prin stilul vestimentar.

Citește și:

Costume de baie doua piese

Vezi oferta de costum de baie

Costum de baie neon

Culorile vii, puternice, tipatoare, sunt din nou in tendinte, iar la mare, dupa ce ai stat la soare cateva zile la rand, nimic nu pune in valoare mai mult bronzul decat acestea.

Costumul de baie cu slipul in dungi si sutienul verde neon este absolut minunat! O sa il port vara asta fara sa imi fac prea multe griji ca oamenii la soare se vor putea uita, dar la mine ba.

Acest model de costum de baie, care are in centru culori tari, neon, in tendintele anului, este inspirat de moda anilor 80 care a revenit in atentie primavara aceasta.

Costume de baie doua piese

Mai multe costume de baie in doua piese

Costum de baie multicolor

Cum spuneam la inceput, vreau un costum de baie care sa lase impresia ca Mama Natura a fost mai generoasa cu mine, iar pentru asta am nevoie de un model cu imprimeu.

Si cand l-am vazut pe asta multicolor m-am indragostit la prima vedere, chiar daca este un costum de baie intreg. Il tin rezerva pentru atunci cand bronzul m-a acoperit suficient.

Citește și:

Costume de baie intregi

Modele de costume de baie intregi

Costum de baie cu talie inalta

Femeile indraznete vor adora acest costum de baie! Este la moda inca de anul trecut si o sa fie elementul surpriza si in vara lui 2017.

Costumul de baie cu talie inalta si prevazut cu multe barete este ideal pentru atunci cand transformi plaja intr-un podium si pentru atunci cand mergi la un eveniment organizat pe nisip.

Costume de baie negre

Alege costumul de baie care te avantajeaza


Un mic sfat: nu te lua dupa moda si dupa ce poarta ceilalti! Alege costumul de baie care stii ca te avantajeaza si, mult mai important, care te ajuta sa te simti bine in pielea ta.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/puhhha

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.