Setari Cookie-uri

Anii '80 in tendintele de primavara-vara 2017

Anii '80 au reprezentat perioada lipsei de inhibitii, a tinerilor rebeli, care stiau ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate, perioada bijuteriilor masive, a parului tapat si a bretonului, a hainelor in culori tari si cu imprimeuri.

Si aceasta moda a revenit! Magazinele, atat cele online, cat si cele carora le trecem pragul, au aranjat deja pe rafturi colectiile in culori vii si cu multe imprimeuri, jachetele de blugi si tip aviator, blugii cu croiala mom fit si bijuteriile masive.

Pentru sezonul primavara-vara 2017 m-am gandit sa vin si eu cu cateva recomandari. Avand in vedere ca indragim atat de mult moda de altadata, hainele bunicii si ale mamei, ar fi si pacat sa nu profitam de revenirea in tendinte a anilor '80. Iata ce ar trebui sa porti:

Cercei cu cristale

Iti mai aduci aminte cerceii super mari pe care ii purta Madonna in videoclipurile sale? Cercei-cruce, cercei rotunzi, cercei-stea si cercei cu pietre.

Dar nu erau orice fel de pietre, ci erau pretioasele cristale dupa care doamnele si chiar domnisoarele tanjesc si in ziua de astazi.

Nu e de ici de colo sa ai cercei cu cristale, dar daca tii neaparat sa fii o diva a anilor '80 veritabila, trebuie sa optezi pentru perechea cea mai in masura.

Citește și:

Moda anii 80

Cercei cu cristale alb/negru Cercei candelabru cu cristale

Culori neon

Faptul ca moda din '80 a revenit cu tot cu ale ei nuante puternice si se regaseste in tendintele de primavara-vara 2017 nu poate decat sa fie prilej de bucurie, avand in vedere ca sezonul florilor si cel calduros inseamna multa culoare si imprimeuri.

Daca pana acum te-ai ferit sa porti haine in nuante tipatoare, anul asta ai face bine sa iti reimprospatezi garderoba si sa incepi prin a te obisnui cu galbenul orbitor, verdele praz, albastrul cerului senin si rozul fondant.

Poarta cu incredere aceste culori chiar si in machiaj, dar urmareste cateva tutoriale inainte ca sa stii care este limita.

Moda anii 80

Pantaloni drepti Bustiera roz Pantaloni scurti

Lungime mini si umeri bufanti

Nu stiu cat esti de fana a fustelor si a rochiilor mini cu croiala bodycon, dar daca asteptai momentul oportun ca sa te afisezi cu o astfel de tinuta in societate, acum e sansa ta. Hainele mulate pe corp si lungi cu doar o palma sub fund au fost deliciul tinerelor din anii '80. Au fost asortate intotdeauna cu geci din piele sau denim sau chiar jachete sport de fas.

Citește și:

La fel s-au purtat si sacourile si bluzele cu umeri bufanti, atat de incomode pentru generatiile urmatoare. Imi aduc aminte ca scoteam de fiecare data buretii din umerii sacourile pentru ca nu mi se pareau deloc feminine. Nu uita... multa culoare sa fie.

Moda anii 80

Rochie mini alba Sacou multicolor

Cam atat despre moda anilo' 80. Anul asta indrazneste si spune "Da" provocarilor daca vrei sa traiesti cea mai tare vara a ta!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.