Ei bine, menirea mea, astazi, este sa-ti demonstrez cat de cool arata sandalele cu sosete. Sau cu ciorapi ori dresuri. Si asta pentru ca aceasta combinatie chic este una dintre vedetele sezonului. Si atentie – ramane in trend si incepand cu toamna-iarna ce va sa vina.

Ei bine, da! Se poarta sandalele cu sosete! Se poarta sandalele cu toc cu sosete. Inalt sa fie. Nu conteaza ca e vorba de sandale cu toc gros. Nu conteaza ca vorbim despre sandale cu tocul subtire. Nu conteaza ca ne referim la sandalele cu platforma. Orice calapod inalt de sandale intra in discutie!

Vezi mai multe sugestii

ss16 women's Off-White™ collection titled "business woman" runway show backstage image c/o @andi.elloway

A post shared by Off-White™ (@off____white) on Nov 17, 2016 at 3:04am PST

In colectia Off-White am gasit probabil cea mai sexy combinatie de sandale cu toc si cu sosete. Sandale negre clasice, cu barete din piele, legate pe glezna, alaturi de sosete paietate. Poti purta orice in tinuta ta, daca alegi aceasta combinatie!

Merge la jeans, la fuste cu imprimeu, la rochii Cargo, la bluze si camasi albe, la pantaloni scurti. Este genul de accesorizare care iti transforma total tinuta! Daca gasesti o astfel de pereche de sosete nu ezita sa o cumperi! Si asta pentru ca texturile pretioase sunt la moda cand vine vorba de sosete!

Sosete transparente in combinatie cu sandale cu toc gros sau platforme

Sosetele transparente sunt cele mai sexy si iti ofera si un aer de “fata rea”. Fie ca vorbim despre sosetele plasa, despre cele din tulle, sau despre cele din lurex stralucitor, ori din dantela, sosetele cu vedere la piele sunt atat de sexy!

Iti propun cateva perechi prin care acoperi toata plaja de sosete chic si cu ajutorul carora iti transformi outfit-ul cat ai zice WOW!

Alege sosete din plasa cu perle aplicate sau sosetute dantelate si poarta-le cu pantofi-sport, espadrile sau cu sandale cu toc gros si jeans rupti. Poarta sosetele din tulle cu stelute la o fusta midi, T-shirt clasic, alb, geaca din blugi si sandale cu toc sau platforme.

Vezi mai multe sugestii

Si opteaza pentru sosetele cu aplicatii florale in combinatie a la anii ’80, cu alte elemente florale – jeansi cu broderie florala, o bluza cu imprimeu floral si eventual sandale cu aplicatii florale. Foarte important daca alegi acest stil aproape de kitsch: sa ai atitudine!

In colectia Reem Acra sosetele din bumbac – clasice, banale, obisnuite daca vrei – au capatat valente pretioase. Purtate cu sandale cu toc inalt si aplicatii pretioase (flori din tulle, cu perle), sosetele din bumbac cu striatii sunt usor de asortat!

Poarta-le la rochii baby-doll, la rochii si fuste midi, in stil Boho. Poarta aceasta combinatie de sandale cu toc si sosete groase la fuste pana la glezna, fuste-pantaloni midi si fuste pana la genunchi, din denim.

Sandalele cu toc inalt se poarta cu sosete groase din bumbac

E ceva extrem de provocator in aceasta combinatie. As indrazni sa spun mai incitant decat combinatia de sosete transparente tip plasa cu sandale si jeans boyfriend. E o alura de mister si de fata cuminte dar cu imaginatie bogata!

Sandalele cu toc inalt te trimit cu gandul la o femme fatale. Insa sosetele groase, din bumbac, te fac sa te gandesti la o scolarita cuminte, o fata de pension. Tocmai acest contrast adauga sex-appeal! Vei fi o Lolita tres-chic cu aceasta combinatie in primavara-vara 2017!

Cu ce sa porti sandale cu toc si sosete clasice? Cu orice! Cu jeans! Cu sarafan ce aminteste de uniforma! Cu camasi si fuste conice, a la doamna profesoara. Cu fuste plisate si bustiere sexy.

Descoperă alte modele

Joaca-te! Este sezonul imaginatiei! Si a sex-appeal-ului in sosete! A senzualitatii cu tocuri inalte. A contrastelor. Este sezonul in care mintea e pusa la lucru cand porti jeansi cu ciorapi tip plasa. E sezonul in care moda are chef de joaca!

Sursa foto front page – Teksomolika/Freepik, instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: