Setari Cookie-uri

Genti plic casual care se potrivesc in toate tinutele

Asa cum spuneam in materialele anterioare, prefer in orice moment o geanta de dimensiune mica, sau si una de dimensiune medie, in care sa-mi tin doar banii, cheile, strugurelul si telefonul, decat una mare in care pun vrute si nevrute si apoi ma plang ca este mult prea grea.

De aceea m-am gandit sa dedic acest material gentilor plic, pe care le asociem cu evenimentele elegante la care luam parte, dar care se gasesc si in varianta casual si se potrivesc oricarei tinute.

Despre geanta plic se stie ca este prima la care apelam atunci cand avem o nunta, un botez sau un alt eveniment important la care trebuie sa ne facem aparitia imbracate in rochii, salopete sau alte piese vestimentare elegante.

Ne este alaturi in timpul intalnirilor romantice, atunci cand vrem sa stralucim la bratul barbatului care ne-a furat inima. dar si atunci cand iesim sa ne plimbam in parc sau ne intalnim cu prietenele.

Genti plic cu imprimeu sau simple

Ca sa se potriveasca in toate tinutele, geanta plic trebuie sa fie cat mai simpla si, de preferat, intr-o singura nuanta.

Daca ai un stil vestimentar elegant si esti obisnuita sa porti zi de zi pantaloni la dunga, fusta creion, camasi din materiale fine si pantofi stiletto sau Oxford, iti recomand o geanta plic in genul celor de ocazie, dar fara particule stralucitoare, aurii sau argintii.

Citește și:

Poti opta chiar si pentru una din catifea (neagra, roz pudra, maro), in timp ce o culoare "tipatoare" da bine pe un plic din piele.

In cazul meu, care-s mereu cu blugi si tenisi in picioare, cel mai bine se potriveste o geanta plic din piele si, de ce nu, cu un imprimeu discret.

Genti plic

Geanta plic cu model discret Geanta plic galbena cu lant argintiu

De ce purtam geanta plic

Cu riscul de a ma repeta, spun ca geanta plic este o geanta perfecta.

Geanta perfecta pentru doamnele si domnisoarele active, care-si doresc libertate in miscare si carora nu le place sa se piarda in detalii.

Geanta plic este pentru acelea dintre noi care stiu exact ce isi doresc, se bucura de lucrurile simple si stiu cat de importanta este imaginea pe care o afiseaza.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Viktoria Minkova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.