Setari Cookie-uri

Rochia sacou - ideala la tinuta de birou

Asa cum am mai spus, una dintre marile mele dorinte de la 30 de ani este sa fac trecerea de la tanara cu tenisi in picioare la femeia care vara imbraca doar rochii si fuste, iar in picioare poarta sandale si platforme.

Nu pare un pas greu de facut, insa necesita timp si rabdare pana ma acomodez cu o alta zona de confort. Ca sa imi fie mai usor, incep prin a introduce in garderoba mea piese vestimentare din stilul casual-elegant.

Am inceput sa port camasi si bluze din materiale fine, am inlocuit jacheta sport cu trench coat-ul, desi inca port zilnic tenisi, incerc pe cat posibil sa nu ii mai combin cu un tricou clasic, iar in ceea ce priveste rochiile si fustele (marea mea "problema") mi-am zis sa incerc fustele midi si rochii tip camasa sau tricou lung, tunici, etc. Doar ca am nevoie pentru anumite momente de outfit-uri mult mai elegante decat cele de zi cu zi.

Cineva mi-a recomandat sa incerc rochia sacou care, sincer, mi se pare perfecta pentru ceea ce mi-am propus sa fac cu mine.

Rochia sacou este, intr-adevar, o piesa vestimentara foarte eleganta si feminina, dar la care ma uit si imi da sentimentul de siguranta. Adica stiu ca atunci cand am s-o imbrac nu o sa imi fac griji ca nu o sa ma simt bine in pielea mea sau ca as putea trai un moment jenant.

Citește și:

Mai jos las trei recomandari de rochii sacou pentru serile racoroase, pentru zilele toride de vara si pentru evenimentele importante sau intalnirile de afaceri.

Rochie sacou cu maneca lunga

Pentru ca este alba, rochia sacou din imagine este modelul de rochie cu care iti faci aparitia la o cununie civila sau la un eveniment monden.

Este suficient sa accesorizezi doar un colier finut la baza gatului, iar in picioare sa porti pantofi stiletto sau sandale cu toc inalt.

Rochie sacou cu maneca lunga

Urmareste oferta de rochii sacou

Rochie sacou de vara

Rochia sacou de vara este reprezentata de modelul fara maneci.

Este o rochie care se poarta cu incaltaminte cu toc si pe care o imbraci daca lucrezi la birou, atunci cand mergi la o intalnire de afaceri sau chiar la interviul de angajare si, cel mai important, atunci cand vrei sa stie toata lumea ca ai o zi nu buna, ci foarte buna.

Citește și:

O poti accesoriza cu o bratara, ochelari de soare si palarie eleganta.

Rochie sacou de vara

Vezi mai multe modele de rochii pentru birou

Rochie sacou eleganta

Iti recomand si imi recomand rochia sacou cu toata increderea. Este extrem de usor de purtat, insa acest lucru nu ar fi posibil fara atitudinea potrivita.

Parerea mea este ca acest model este ideal pentru doamnele si domnisoarele puternice, ambitioase, care nu au nevoie de confirmarea celorlalti pentru a se simti frumoase.

Rochie sacou eleganta

Alege modelul de rochie potrivit


Cam atat am avut eu de spus despre rochia sacou. Mai pot adauga ca ma declar din acest moment fana a acesteia si, cu mana pe inima spun, o sa imi achizitionez cat mai curand modelul care mi se potriveste.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/Nick Starichenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.